Modern workplace.

Welkom bij de allernieuwste digitale werkplek. Mobiel en flexibel werken met uw data en apps in de cloud. Met de nieuwste, altijd up-to-date, technologie van Microsoft creëren we op uw eigen apparaten een superveilige Modern Workplace.

Alle ICT die uw bedrijf nodig heeft
Microsoft 365 inbegrepen
Eigen telefooncentrale met onbeperkt belminuten
Inclusief 24/7 ondersteuning
Eén vast maandbedrag
modern workplace

Microsoft Gold Partner
Microsoft Tier 1 CSP Partner
Microsoft SPLA partner
Hewlett Packard Enterprise Partner
HP Partner First Silver
logos partners

Altijd up to date en aangepast aan uw bedrijf.

Modern Workplace maakt u klaar voor de toekomst. U kunt maandelijks medewerkers op- en afschalen. Uw apps krijgen constant nieuwe updates en nieuwe functionaliteit. En door middel van trainingssessies kunnen uw medewerkers leren werken met de nieuwste technieken.

Optimaal samenwerken met Microsoft 365.

Met Microsoft 365 beschikt u over een zeer complete set aan tools om met uw collega’s samen te werken. De vertrouwde Office-apps, opslag in de cloud en één centrale app Microsoft Teams, voor communicatie, bestanden delen, planningen bijhouden en veel meer.

Teams gekoppeld aan uw VoIP-centrale.

Wij koppelen Teams aan uw telefooncentrale. Uw bestaande (vaste) nummers zijn hiermee bruikbaar op elk device, zonder belminuten. Microsoft Teams is de kern van alle communicatie, overzichtelijk samengebracht in één toepassing.

Automatiseer uw bedrijf met het Power Platform.

Wij helpen u met het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met het Microsoft Power Platform visualiseert u data met Power BI, maakt u zelf apps met Power Apps en automatiseert u herhalende processen met Power Automate. Wij begeleiden u in het werken met deze apps.

power apps power automatepower bi
Power AppsPower AutomatePower BI
Microsoft Power BI