Private Cloud.

Een uitgebreide Cloud-dienst voor het ongelimiteerd virtualiseren van bureaubladen en eigen bedrijfsapplicaties.

Uw complete ICT in de cloud zonder beperkingen
Ongelimiteerd data en belminuten, ook in Microsoft 365
Ongelimiteerd 24/7 ondersteuning, zonder kosten achteraf
Eén vast maandbedrag
Private Cloud

Microsoft Gold Partner
Microsoft Tier 1 CSP Partner
Microsoft SPLA partner
Hewlett Packard Enterprise Partner
HP Partner First Silver
logos partners

Uw eigen omgeving in de cloud.

Uw complete infrastructuur wordt veilig ondergebracht in één van onze datacenters. U heeft uw eigen private virtuele netwerkomgeving. Altijd up-to-date en inclusief snel herstelbare backups.

Uw eigen applicaties.

Wij brengen uw eigen traditionele Windows applicaties onder in onze cloud en maken ze zo overal bereikbaar. U heeft geen data meer in huis, maar uw complete ICT-infrastructuur is veilig, private en met onbeperkte schijfruimte ondergebracht in ons datacenter. Ons serverpark is eigendom en volledig in eigen beheer, zonder onnodige tussenpartijen.

it compleet in de cloud

Volwaardige desktop
op elk device.

Uw medewerkers loggen in op een bureaublad in de cloud. In deze digitale werkomgeving hebben zij onbeperkte schijfruimte en altijd de beschikking over: e-mail, bestanden en hun data. Zo kunnen zij makkelijk switchen tussen devices en snel verder werken.

De beste beveiliging.

Uw data is onder gebracht in een eigen afgeschermde infrastructuur binnen onze datacenters. Altijd met een redundante back-up op twee verschillende locaties, waar veiligheid topprioriteit heeft.

two factor authentication

Dubbele veiligheid.

Uw volledige ICT-infrastructuur staat in onze datacenters, waarbij veiligheid de hoogste prioriteit heeft. U logt daarom altijd in met Two Factor Authentication: uw eigen wachtwoord, en een unieke code die wordt gegenereerd op uw smartphone.

Wij letten altijd op uw systemen.

24/7 wordt uw ICT-infrastructuur, in en buiten de cloud, in de gaten gehouden. Servers, desktops en andere apparatuur in uw IT-omgeving worden veilig en up-to-date gehouden. En mocht er iets aan de hand zijn, dan bieden wij kosteloze ondersteuning.

Onbeperkt producten,
diensten en ondersteuning.

Onze werkwijze: Reset Unlimited. Alle ICT die uw bedrijf nodig heeft, voor een vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf.

Een compleet overzicht

Wij bieden een complete oplossing om uw bedrijf volledig in de cloud te beheren.
Er zitten geen beperkingen, zoals datalimieten, of maximum aantal uren op onze diensten.

Werkplekomgeving