Ondersteuning

Ondersteuning.

Altijd een werkende werkplek

Wij geven de beste ondersteuning.
Op afstand en op locatie.
Dag en nacht.

Snelle communicatie

De servicedesk is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Het is een afdeling die continu topprestaties levert om uw zo goed mogelijk te woord te staan. De medewerkers die onze servicedesk beheren beschikken over uitgebreide kennis en tools om uw vragen en problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Dezelfde gezichten

Wij begrijpen dat u snel door wilt met uw werkzaamheden. En dat u niet steeds hetzelfde verhaal wilt vertellen voordat u geholpen wordt. U krijgt daarom direct de juiste medewerker aan de lijn. Die ziet direct uw klantkaart waarin hij kan zien wie uw accountmanager en primaire engineer zijn en de laatst uitgevoerde werkzaamheden. Op bent u zo vlot mogelijk geholpen en kunnen we in geval van complexe problemen snel schakelen tussen de juiste personen.

Uw servicedesk uitbesteden.

Wilt u onze servicedesk inzetten voor uw eigen organisatie? Door te werken met vaste klantteams en gespecialiseerde medewerkers bieden we een uitstekende klantervaring voor uw klanten. Daarnaast werken er op onze servicedesk gekwalificeerde medewerkers met ruime IT-kennis zodat we  alle vragen van uw klanten direct op kunnen lossen. Op deze manier komen enkel de gecompliceerde vraagstukken bij uw medewerkers terecht zodat ze zo min mogelijk gestoord worden tijdens hun werkzaamheden.

Zo bieden wij klanten ondersteuning.

Agri & Horti

Kweker beginnen al vroeg met het aanleveren van producten bij exporteurs. Op piekmomenten moeten alle systemen daarom up & running zijn. Ligt om vijf uur ‘s ochtends de server van een kweker offline. Op afstand geeft onze servicemedewerker een herstart.

Industrie

Fabrikanten staan onder grote druk. Ze hebben te maken met diverse productvarianten en veranderende specificaties. Daarnaast moeten ze zorgen voor een zo kort mogelijke time-to-market en opboksen tegen wereldwijde concurrenten. 

Met Modern Workplace zijn de laatste gegevens altijd binnen handbereik.

Dienstverlening

Tekst

Distributie

Tekst

Neem contact op.

Als u zich oriƫnteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens