MVO

Wij geven graag iets terug.

Wij houden maatschappelijk verantwoord ondernemen graag simpel: we zetten onze kennis, mensen en resources graag in om organisaties te helpen. We doen dit op basis van het 1-1-1-model. Zo investeren wij in de lokale gemeenschap en dragen we bij aan een betere leef- en werkomgeving. Daarnaast hebben wij ons eigen Donatieprogramma opgezet om verouderde hardware een nieuwe bestemming te kunnen geven.

Wat is het 1-1-1-model?

Het 1-1-1-model is gebaseerd op het gedachtegoed van de internationale ondernemersbeweging Pledge 1%. Zij pleiten ervoor dat iedere onderneming minimaal 1 procent van haar eigen vermogen, mensen en producten inzet om non-profitorganisaties te helpen. Reset steunt deze filantropische benadering van ondernemen en probeert op deze wijze iets terug te geven aan de lokale gemeenschap.

Eigen vermogen

Wij ondersteunen non-profitorganisaties niet alleen door kennis te delen en oplossingen te creëren, maar ook door middel van financiële bijdrages of hardwaredonaties.

Mensen

Onze medewerkers lopen voorop op het gebied van ICT en telecom. Wij stellen de kennis van onze medewerkers ter beschikking om organisaties te helpen bij het behalen van hun doelen.

Producten

Om non-profitorganisaties echt te kunnen helpen, hebben ze vaak baat bij structurele oplossingen. Voor hen installeren en onderhouden wij deze producten kosteloos.

Ons Donatieprogramma

Reset geeft in samenwerking met leerwerkbedrijf Ecoware en Stichting Leergeld oude computers weg aan gezinnen met minimale financiële middelen.

Zo ondersteunen we al onze klanten om maatschappelijk veranderd om te gaan met oude hardware en verzorgen we alle logistieke en administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Alle herstelde pc’s worden afgeleverd bij stichting Leergeld, die sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen voorkomt.

Meer over ons Donatieprogramma

Wij sponsoren deze organisaties

Waterpop

Waterpop is een jaarlijks en gratis festival dat wordt gehouden in het Hofpark in de Nederlandse plaats Wateringen. Er komen jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.

Sportvereniging DHL

DHL is een Delftse sportvereniging, opgericht in 1915. De hoofdactiviteit is voetbal, waar iedereen van 4 jaar tot ver boven de 35 jaar zijn kunsten kan tonen.

De Kinderster

Speeltuinvereniging De Kinderster is een ruime en sfeervolle tuin met speeltoestellen voor kinderen tot 12 jaar in het Hofpark in Wateringen.

Zwembad De Waterman

Zwembad De Waterman is één van de laatste openluchtzwembaden van Zuid-Holland en draait vrijwel volledig op vrijwilligers die zich belangeloos inzetten.

De Rhijenhof

Sportcentrum de Rhijenhof biedt een variëteit aan sport- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder tennis, squash en fysiotherapie.

Winkelcentrum Wateringen

Winkelcentrum Wateringen biedt met ruim 150 winkels een gevarieerd aanbod en is door haar dorpse karakter een prettig winkelgebied.

Voetbalvereniging KMD

We zijn sponsor van voetbalvereniging KMD in Wateringen, die dagelijks gerund wordt door vele vrijwilligers. We zijn trots dat we ze met onze diensten kunnen ondersteunen.

FC s’-Gravenzande

FC ‘s-Gravenzande is 1 van de grootste voetbalverenigingen in het Westland. In 2017 werden ze kampioen van de 1e klasse, een hele mooie prestatie!

Lisette Schrijft

Lisette Schrijft is lifestyleblogger en is o.a. bekend door haar columns ‘Lieve Syl’. Dagelijks blogt ze over alles wat haar bezighoudt.

Sportclub Monster

Sportclub Monster is ontstaan na een fusie van twee voetbalvereniging in 2012. We zijn trots dat ons Reset bord deel mag uitmaken van hun mooie sportcomplex.

Tour for Life

José de Groot zal in 2017 aan de Tour for Life meedoen met als doel: financiering van succesvol kankeronderzoek. We wensen haar veel succes!

Voetbalvereniging Verburch

Verburch Voetbal is een begrip in Poeldijk en omgeving. Wij zijn er trots op dat wij de vereniging mogen ondersteunen met onze dienstverlening.