Overstappen naar Reset.

Het overstappen van dienstverlener doet u niet zomaar. U heeft waarschijnlijk een langdurige samenwerking achter de rug met uw huidige leverancier. Wij maken een overstap graag duidelijk.

Overstappen naar Reset

Geen verrassingen.

We hebben er alles aan gedaan om overstappen risicoloos en eenvoudig te maken. Er zijn geen lastige prijsmodellen en we zijn ingespeeld om complexe migraties snel uit te voeren.

En achteraf geen nacalculaties of andere verassingen meer. Want dankzij onze werkwijze zijn alle uren en licenties gewoon inbegrepen.

1. We maken kennis.

Wij adviseren de oplossing die het beste bij u past. De meeste klanten zullen goed passen in een Online of Cloud omgeving zoals Modern Workplace of een Private Cloud. Maar niet alle klanten passen hier in. U heeft bijvoorbeeld intensieve applicaties of productieprocessen die nooit onderbroken mogen worden. Dan is On Premise de beste oplossing.

Kennismaken met Reset
We inventariseren uw ICT infrastructuur

2. We inventariseren.

Onze project-engineers komen langs om uw ICT-infrastructuur inventariseren. Dit zijn dezelfde collega’s die later uw omgeving migreren. Dit maakt het wel zo eenvoudig.

3. Lopende contracten.

Heeft u momenteel nog lopende contracten? Geen probleem. Als deze binnen een jaar aflopen nemen wij direct de ondersteuning over. We zorgen ervoor dat alles direct betrouwbaar en veilig is.

lopende contracten bespreken
Migeren met Reset

4. We nemen de ondersteuning over en migreren

We nemen de huidige omgeving over en zo mogelijk migreren we en voeren we direct vernieuwingen door. De ondersteuning start direct. Wij geven uw medewerkers instructies. Zo zorgen we er voor dat u vlot aan het werk kunt.

Deze bedrijven gingen u voor.

BRI groep - Wateringen
Breumelhof - Den Haag
GEDI - bloemen en planten  - Honselersdijk
Fokkema en partners architecten - Delft

Onbeperkt producten,
diensten en ondersteuning.

Onze werkwijze: Reset Unlimited. Alle ICT die uw bedrijf nodig heeft, voor een vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf.

Wat heeft u nodig?

Bespreek wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar Reset. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 888 of mailen met sales@reset.nl.

Rolf de Keyzer - accountmanager
Rolf de Keyzer – accountmanager

    Uw gegevens

    Reset Lierseweg 7-9 Wateringen