Overstappen

Overstappen naar Reset

Het overstappen van dienstverlener doet u niet zomaar. U heeft waarschijnlijk een langdurige samenwerking achter de rug met uw huidige leverancier. Wij maken een overstap graag duidelijk.

Overstappen naar Reset

Geen verrassingen

We hebben er alles aan gedaan om overstappen risicoloos en eenvoudig te maken. Er zijn geen lastige prijsmodellen en we zijn ingespeeld om complexe migraties snel uit te voeren.

En achteraf geen nacalculaties of andere verassingen meer. Want dankzij onze werkwijze zijn alle uren en licenties gewoon inbegrepen.

1. We maken kennis

Wij adviseren de oplossing die het beste bij u past. De meeste klanten zullen goed passen in een Online of Cloud omgeving zoals Modern Workplace of een Private Cloud. Maar niet alle klanten passen hier in. U heeft bijvoorbeeld intensieve applicaties of productieprocessen die nooit onderbroken mogen worden. Dan is On Premise de beste oplossing.

2. We inventariseren

Onze project-engineers komen langs om uw ICT-infrastructuur inventariseren. Dit zijn dezelfde collega’s die later uw omgeving migreren. Dit maakt het wel zo eenvoudig.

3. Lopende contracten

Heeft u momenteel nog lopende contracten? Geen probleem. Als deze binnen een jaar aflopen nemen wij direct de ondersteuning over. We zorgen ervoor dat alles direct betrouwbaar en veilig is.

lopende contracten bespreken
Migeren met Reset

4. We nemen de ondersteuning over en migreren

We nemen de huidige omgeving over en zo mogelijk migreren we en voeren we direct vernieuwingen door. De ondersteuning start direct. Wij geven uw medewerkers instructies. Zo zorgen we er voor dat u vlot aan het werk kunt.

Deze bedrijven gingen u voor

BRI groep - Wateringen
Breumelhof - Den Haag
GEDI - bloemen en planten  - Honselersdijk
Fokkema en partners architecten - Delft

Sophos security partner

Om de juiste bescherming te kunnen faciliteren, werkt Reset samen met Sophos als sterke security partner. Sophos is een gerenommeerd Brits beveiligingssoftware- en hardwarebedrijf.

Wat heeft u nodig?

Bespreek wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar Reset. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl.

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens