Printer beheer

Printer beheer.

Managed Print Services

Managed Print Services is een overkoepelende service om uw print-oplossingen volledig te ontzorgen. Wij kunnen op afstand het printgedrag en tonerstanden uitlezen. Zo leveren wij automatisch op tijd nieuwe toners, papier en andere verbruiksmiddelen.

Milieuvriendelijker printen met pagewide

HP Silver Partner

HP Partner First Silver

Als HP First Silver Partner zijn wij vertrouwde en gekwalificeerde leverancier van HP. Wij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande de producten en oplossingen van HP. Zo bent u met een onderhoudscontract altijd verzekerd van snelle ondersteuning in het geval van storingen.

Kleurecht werken.

Bijna alles is tegenwoordig digitaal, maar het beste bekijk je een ontwerp toch op papier. Om een kleurecht PostScript ontwerp te kunnen plotten is een complete kleurgekalibreerde workflow nodig. Met HP Pantone Certified Printers in combinatie met HP Color Lock papier krijgt u de hoogste kwaliteit prints.

Om de hoogste kwaliteit van uw prints te garanderen leveren wij de beste printers, copiers, scanners, A3 MFP’s en Pagewide printers, van A4 tot A0, de hoogste kwaliteit inkten, toners, papier en betrouwbaar onderhoud.

HP DesignJet T830
HP Pagewide Printers

Duurzamer printen met Pagewide

De nieuwste techniek van HP om duurzamer te printen heet PageWide. Sinds 1992 is dit pakket aan verbeteringen ontwikkeld in het Design for Environment initiatief. De complete printketen is hierbij tegen het licht gehouden. Hierdoor is een totale CO2 beparing mogelijk van wel 52% per printer.

  • Tot minder dan 94% minder afval
  • Geen fuser, en gebruiken daardoor minder warme en dus minder energie
  • Gefabriceerd van minstens 5% gerecycled plastic
  • Van originele HP-cartridges is de CO2 footprint 33% kleiner dan van andere fabrikanten
  • Verklein je print-CO2-footprint met 52% per printer en behaal sneller de milieudoelstellingen van je bedrijf.
Whitepaper over de impact op het milieu

In deze whitepaper staan meer details over de techniek van Pagewide en hoe deze de impact printen op het milieu veranderen.

Draadloos printen

Als u beschikt over moderne printers dan is de kans groot dat u printopdrachten direct (via Wi-Fi) kunt versturen naar uw printer. Ook als u nog beschikt over een klassieke printer is het mogelijk om met laptops, tablets en smartphones (Google Cloud Print, Apple AirPrint) te kunnen printen. Dit is allemaal veilig en afgeschermd in te stellen.

Draadloos printen via telefoon
Printer leasen met HP

Printer leasen

Door middel van lease kunt u voor een scherpe maandelijkse prijs hoge kwaliteit printers in huis halen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals Operational Lease of Financial Lease. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden van Printing as a Service te bespreken.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor uw printers kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens