Meer dan 500 bedrijven
maken gebruik van Reset.

Heeft u ook interesse in compleet ICT-beheer?
Bekijk onderstaande referenties.

Wat onze klanten van ons vinden.

Onze tevreden klanten vertellen graag over ons ICT-beheer.

“Vroeger hadden wij een server op locatie met het nodige onderhoud en zorgen. Nu we bij Reset volledig in de cloud werken hebben wij een oplossing die altijd werkt en hebben we geen onverwachte kosten meer.”

frolings - Wateringen

Fröling’s

Wateringen

“Sinds de samenwerking met Reset hebben wij geen zorgen meer over onze IT omgeving. We worden altijd snel en vriendelijk geholpen en hoeven ons niet meer zorgen te maken over onverwachte kosten.”

Breumelhof - Den Haag

Breumelhof

Den Haag

“Reset denkt altijd out of the box met ons mee. Zij hebben het tijd-reserveringssysteem waar onze leden naar volle tevredenheid mee werken ontworpen en volledig in beheer. Ook maken wij gebruik van Reset ICT-beheer omdat wij niet over IT willen nadenken maar met onze leden en sport willen bezig zijn.”

Rhijenhof

Den Haag

“Bij Art Centre Delft is het van belang dat er een heel goed Wi-Fi netwerk is voor onze gasten. Reset heeft voor goede Wi-Fi gezorgd over het volledige terrein en dit zowel binnen als buiten. Verder worden wij volledig ontzorgt door in de cloud te werken.”

Art centre delft

Art Centre Delft

Delft

“Wij werken in onze sportschool met een zeer hoge standaard als het gaat om onze fitnesapparaten en onze service. Wij verwachten van onze IT leverancier dan ook niks anders en Reset maakt dit waar!”

caesar sports - den haag

Caesar Fitness & Spa

Den Haag

“Met de keuze voor Reset hebben wij toegang tot een veilige omgeving waar we gezamelijk in kunnen werken vanaf welke plek dan ook. Door een vast bedrag per maand hebben we ook nog eens grip op onze kosten. Wel zo fijn als je niet van verrassingen achteraf houdt.”

lagooni weelchairs - monster

Lagooni

Monster

“Van constante ICT zorgen naar een onbeperkte service in de cloud. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.”

Unidos

Wateringen

“Onze vaste engineer denkt goed mee in passende oplossingen.”

BRI groep - Wateringen

B.R.I

Wateringen

“Reset heeft ons geholpen om in de cloud omgeving te werken en nu zijn we helemaal in de wolken! Zeker als het gaat om flexibel te kunnen werken vanaf elke locatie.”

van dams kwastenfabriek

Van Dams Kwastenfabriek

Monster

“Omdat onze server vervangen moest worden hebben wij gekozen voor de Cloud oplossing van Reset waarbij iedereen zijn eigen externe werkplek heeft. We hoeven ons nooit meer zorgen te maken over updates en onverwachte uitgaven. en dat vinden wij wel zo prettig.”

RAI royalty administration international - 's-Gravenzande

RAI Royal Administration International

‘s-Gravenzande

“Onze wens was om 1 leverancier te hebben voor onze volledige IT.
Met Reset als partner hebben we dit kunnen realiseren.
We worden altijd vriendelijk geholpen door de helpdesk en hebben een vaste engineer voor de werkzaamheden die bij ons op locatie moeten plaatsvinden”

fitness house den haag

The Fitness House

Den Haag

“Met Reset hebben wij geen omkijken meer aar onze IT omgeving.
Al onze netwerkapparaten worden gemonitord door Reset en er wordt proactief gehandeld als daar een reden voor is.
Onze leden kunnen dankzij Reset op een veilige manier gebruik maken van gratis Wi-Fi zonder dat wij daar last van ondervinden.”

Just fitness

Just Fitness

Mijdrecht

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 888
Of mailen met sales@reset.nl

Rolf de Keyzer - accountmanager
Rolf de Keyzer – accountmanager

Uw gegevens