Gratis reparaties voor bedrijven en werknemers

Heeft u een laptop die ontzettend traag is geworden en waar nog nauwelijks op te werken valt? Of ergert u zich aan die ene applicatie die niet precies doet wat u wilt? Reset staat klaar voor bedrijven en haar werknemers. Onze specialisten verhelpen dit soort problemen graag samen met u aan de Reset Servicebalie.

Demi van Strien - Online Support Planner

Ook voor privé computerproblemen.

Maak online een afspraak en u bent tijdens kantooruren van harte welkom. Omdat wij het graag simpel houden, geldt dit aanbod ook voor problemen met privé hard- en software. Terwijl u geniet van een kopje koffie, zoeken wij naar de oplossing.

Wilt u zich aanmelden?

Om er zeker van te zijn dat wij u goed kunnen helpen, vragen wij u om aan te melden. Bent u dit echter vergeten of heeft u een spoedreparatie, neem dan contact met ons.

Onderstaande knop verwijst u naar het aanmeldformulier. Hiermee kunt u een afspraak maken met één van onze Field Service engineers van uw reparatie. Op een afspraak zijn onze voorwaarden van toepassing.

ICT voor kwekers
Hacker van WordPress

Kunt u niet wachten?

Heeft u in de tussentijd andere computerproblemen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk.

Deze klanten vertellen graag over hun ervaring.

“Tijdens de speciale eerste hulp afspraak voor bedrijven mijn vastgelopen externe harde schijf bij Reset gebracht met de verwachting dat ik afscheid kon nemen van 5 jaar opgeslagen foto’s en bestanden die ik natuurlijk, heel dom, niet op een andere back-up had gezet. Tot mijn grote opluchting heeft Reset de informatie weer boven water kunnen krijgen. Echt super! Vakmanschap, vriendelijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden voor Reset.”

Medewerker Nevedi

“Ik ben langs geweest op afspraak met een zeer trage laptop. Deze is omgezet met een SSD en Windows 10 upgrade. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd en ik ben zeer vakkundig geholpen. Het is echt een aanrader om dit op deze wijze uit te laten voeren.”

Medewerker Insituform

“Via een collega was ik getipt over Servicebalie van Reset. Mijn externe harde schijf was toen net gecrasht en al mijn bestanden waren onleesbaar geworden. Ik had niet erg veel hoop dat ik mijn bestanden nog terug kon krijgen, omdat meerdere mensen het al hadden geprobeerd. In eerste instantie leek het de medewerkers van Reset ook niet te lukken, maar ze gaven niet zomaar op en wilden nog een paar dingen proberen na de afspraak. Ze beloofden mij de volgende dag terug te bellen en dat deden ze ook, met goed nieuws! Ze hadden al mijn bestanden terug weten te krijgen en ze konden ze voor me op een nieuwe externe harde schijf zetten. Ik ben de medewerkers erg dankbaar dat ze echt alles hebben geprobeerd en dat het ze is gelukt! Super service, bedankt Reset!”

Medewerker Plus Tanthof

Neem contact op.

Heeft u problemen die niet tijdens een afspraak opgelost kunnen worden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800.

Rob van der Salm - Hoofd Field Service
Rob van der Salm – Hoofd Field Service

  Uw gegevens

  Voorwaarden

  • U hoeft (nog) geen klant te zijn om van onze hulp gebruik te maken
  • De eerste hulp bij computerproblemen is bedoeld voor bedrijven en werknemers hiervan
  • U kunt tijdens de afspraak met zowel zakelijke- als privé vragen of storingen bij ons terecht
  • Alleen werkzaamheden die tijdens de afspraak uitgevoerd kunnen worden zijn gratis
  • Als er voor een reparatie nieuwe hardware nodig is, dan worden de kosten hiervan (uiteraard in overleg) aan u doorbelast