Een nieuwe website

Samen werken we naar een nieuwe website toe, dit doen we volgens een aantal vaste stappen. Maar welke stappen nemen we en hoe gaat dat allemaal in zijn werk?

Rust op de factuur.

Maandelijks één vast maandbedrag waarbij alle arbeid is inbegrepen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten achteraf. Zoals u gewend bent van Reset

1. Kick-off.

Samen gaan we kijken wat u precies verwacht van uw website. Wat wilt u bereiken met uw website en wie is uw doelgroep? We kijken ook samen naar de functionaliteiten die de site moet hebben. Als laatst kijken we ook naar de pagina’s die de website moet krijgen. Zo hebben we een duidelijk beeld van hoe de website eruit komt te zien.

2. Ontwerp & Realisatie.

Na de kick-off gaan we aan de slag met het bouwen van de website. Elke week zullen we om feedback vragen. Zo kunnen we toetsen of we op de goede weg zijn. Indien nodig passen we onze koers aan. 

3. Content invoeren.

Wanneer de website enige vorm begint te krijgen, levert u de teksten en foto’s aan. Mocht u er niet helemaal uitkomen met de teksten, dan we helpen graag mee. U kunt zelf teksten invoeren in uw website, zodat u meteen ziet hoe het eindresultaat eruit ziet. Maar u kunt dit ook aan ons overlaten.

4. Testen en Livegang

We testen de website uitgebreid voordat hij live gaat. Zo zorgen we dat alles straks perfect functioneert. Helemaal tevreden? Dan gaat uw site live, en dat is reden voor een feestje!

Bij de oplevering krijgt u een duidelijke handleiding mee voor het doorvoeren van aanpassingen. Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Deze bedrijven gingen u voor.

Kennis maken.

Bespreek wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar Reset. Geef een korte beschrijving van uw bedrijf en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens

    Reset Lierseweg 7-9 Wateringen