Veelgestelde vragen.

Alles wat u wilt weten over de Webstudio.

We voeren echt alle aanpassingen op uw website door. We hebben geen maximaal aantal uur die we elke maand kunnen besteden. Zo kan het zijn dat we de ene maand geen aanpassingen hebben en de maand erna 8 uur voor bezig zijn met aanpassingen

U krijgt altijd toegang tot onze stockfoto’s welke gemakkelijk kunnen worden aan uw website. Dit kost niks extra’s. Wel moeten we zeggen dat eigen foto’s het best werken.

We doen niet aan feedbackrondes, we gaan pas online als u zelf tevreden bent!

We zorgen ervoor dat u dit zelf ook kunt! Wanneer u er niet uitkomt, kunt u ons altijd bellen en helpen we stap voor stap met de aanpassingen.

Nee, alles is maandelijks opzegbaar. Wij binden onze klanten aan ons door het leveren van een dienst die perfect aansluit. We binden onze klanten dus niet met contractstermijnen. 

Dat is geen probleem. We werken samen met vormgevers die u hierbij kunnen helpen. Samen kijken ze naar een huisstijl die past bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Wanneer u een website afneemt bij de Webstudio, maakt de hosting hier deel van uit. Alleen dan kunnen we garanderen dat uw website veilig is. Mocht er iets mis zijn, kunnen we ook gemakkelijk een back-up terugzetten.

Enkel wanneer u een nieuwe pagina door ons laat opmaken. Verder zijn er geen onverwachte kosten achteraf.

Als u een website bij de Reset Webstudio afneemt, zit hier standaard een POP/IMAP mailbox bij. Ideaal voor mailomgevingen die niet veeleisend zijn of gebruikt worden door het koppelen van mailboxen aan uw softwarepakket.

Mocht uw website eruit liggen, dan kunt u altijd de storingsdienst bellen. Voor aanpassingen kunt u beter tijdens kantooruren bellen. U kunt uiteraard altijd Whatsappen of mailen!

Op werkdagen zijn wij tussen 08:30 en 17:30 te bezoeken op de Lierseweg 7-9 te Wateringen. Wij helpen u kosteloos met uw problemen. U kunt voor de zekerheid van te voren even bellen of ik (Vera) aanwezig ben. Zo heeft u altijd antwoord op uw vragen.

We bouwen uw website in WordPress, het meest gebruikte content management systeem.

Ja, indien gewenst kunt u van ons maandelijks een rapport ontvangen met de status van uw website.

Wanneer er nieuwe updates zijn, worden deze automatisch geïnstalleerd. Mocht het misgaan, zetten we een back-up terug en kijken we of de updates handmatig geïnstalleerd kunnen worden.

Elke dag wordt er een back-up gemaakt van uw website. Deze wordt vervolgens 4 weken bewaard.

Elke 2 weken worden alle websites gescand op malware. Mocht er onverhoopt toch malware zijn gevonden, lossen wij dit kosteloos voor u op.

Uw data staat opgeslagen in ISO-gecertificeerde datacenters van SmartDC in Rotterdam.

Nog geen antwoord?

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan met behulp van het formulier hiernaast contact met ons op en wij vertellen u alles wat u wilt weten.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens