Hosting voor uw website.

Uw website wordt gehost bij ons op de servers. Beheer alle facetten van uw website, van ftp-toegang tot databases of een nieuwe WordPress installatie.

Gemakkelijk beheerpaneel.

Beheer uw website gemakkelijk met Plesk. Plesk is ideaal als u een WordPress site heeft. U kunt gemakkelijk updates doorvoeren of uw website dupliceren van testomgeving naar live omgeving. Elke dag maken we een back-up van uw website.

Uw site veilig online.

24,95
per maand

Onbeperkt data en geen limieten.

Back-up.

Elke nacht wordt er een back-up gemaakt van uw website. Deze wordt opgeslagen bij ons op de server. Hierdoor hoeft u dus zelf geen plug-in op uw website te installeren. Mocht er iets misgaan, we bewaren elke back-up 4 weken, dus kunnen snel uw back-up terugzetten.

Beveiliging.

Tegenwoordig is het belangrijk dat uw website over een SSL-certificaat beschikt. Het Let’s Encrypt Certificaat is gemakkelijk aan uw site toe te voegen. En als hij bijna verloopt? Dan wordt hij automatisch verlengt. Daarnaast zijn er vele beveiligingsinstellingen die doorgevoerd kunnen worden.

Webmail.

Via onze hosting is het mogelijk om ook een POP/IMAP mailbox af te nemen. Ideaal voor mailomgevingen die niet veeleisend zijn of gebruikt worden door het koppelen van mailboxen aan uw softwarepakket.

Onbeperkt groeien.

We hebben geen limiet op de data, het aantal mailboxen of de schuifruimte die u mag gebruiken. Zo hoeft u zich hier geen zorgen om te maken.

Roy-de-Letter
Roy de Letter – Webspecialist

Eén aanspreekpunt

Mijn naam is Roy de Letter en ik ga u helpen met uw online vindbaarheid. Samen met Reset ben ik de Reset Webstudio begonnen. Eén partij die alles regelt voor uw website. Van hosting, tot design en online marketing.

Een compleet overzicht

Hosting

Gehost in ons Datacenter
Onbeperkt opslag
24/7 monitoring
Nginx caching
Foutopsporing logs
Server back-ups
Snelle support

Beveiliging

SSL-certificaat
Uitgebreide beveiligingsmaatregelen
Malware scans

Mailbox

Onbeperkt mailadressen
Mail forwarding
SSL certificaat voor uw mail
Spamfilter.
Pizzasessie

Neem contact op.

Neem meer contact op voor een demo of kom langs voor een kopje koffie bij ons op kantoor.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 804 of mailen met info@resetwebstudio.nl

    Uw gegevens