Online Marketing.

Potentiële klanten zijn meer dan ooit online, dus is het belangrijk dat uw bedrijf ook online wordt gevonden. Door te kijken naar uw unieke punten zorgen we ervoor dat uw uw bedrijf online zichtbaar is. Online marketing afgestemd op uw bedrijf!

Gratis zoekwoordenscan

Vraag nu uw gratis zoekwoordenscan aan. Op welke zoekwoorden scoort u goed en welke zoekwoorden zijn interessant. Krijg een duidelijk rapport met relevante zoekwoorden en zoekvolumes.

Analyses.

Voordat we starten met online marketing gaan we ook opzoek naar uw unieke punten. Zo kijken we naar de snelheid en hoe de website technisch in elkaar zit. We maken dan met uitgebreide analyses een online marketingplan op maat.

Koppelingen.

Om uw campagnes goed te optimaliseren koppelen we Google Analytics en Google Search console aan uw website. Met deze tools analyseren we uw bezoekersdata. Zo weten we precies welke pagina’s interessant zijn op de website en waar men naar zoekt.

Zoekmachine-optimalisatie.

Zoekmachine-optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd. Hier wordt mee gezorgd dat een website ook daadwerkelijk vindbaar is in Google. Elke maand doen we een zoekwoordenonderzoek en analyseren we zoekwoordenposities om zo hoog in google te komen.

Google Ads.

Google Ads is het adverteren in de zoekmachines van Google. Door te adverteren wordt er direct resultaat geboekt en wordt uw doelgroep ook direct bereikt. Samen kijken we naar de verschillende fases waarin de klant zich bevindt en zo bepalen we een strategie. Elke maand houden we de campagnes in de gaten en optimaliseren waar nodig.

Roy-de-Letter
Roy de Letter – Webspecialist

Eén aanspreekpunt.

Mijn naam is Roy de Letter en ik help u met uw online vindbaarheid. Samen met Reset ben ik de Reset Webstudio begonnen. Eén partij die alles regelt voor uw online vindbaarheid. Van hosting, tot design en online marketing.

Een compleet overzicht.

Analyses

Website-analyses
Snelheids-analyses
Zoekwoorden-onderzoek
Concurrentie-onderzoek

Koppelingen

Google Analytics
Tag Manager
Google Mijn Bedrijf
Datastudio

Zoekmachine-optimalisatie

Website-optimalisatie
SEO-landingspagina’s
Monitoring zoekwoordenposities
Zoekwoordenonderzoek

Google Ads

Zoekcampagnes
Displaycampagnes
Remarketingcampagnes
Videocampagnes

Neem contact op.

Neem meer contact op voor een demo of kom langs voor een kopje koffie bij ons op kantoor.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 804 of mailen met info@resetwebstudio.nl

    Uw gegevens