Website Onderhoud.

Vaak worden de updates voor een site vergeten, terwijl deze wel belangrijk zijn! Aangezien uw website anders gehackt kan worden, met alle risico’s van dien. Wij beveiligen en updaten uw website.

Optimaal beveiligd en up-to-date.

Uw website wordt gehost in de betrouwbare en gecertificeerde datacenters van Reset. Deze wordt 24/7 gemonitord, dus mocht er iets mis zijn, zijn we er op tijd bij.

Hosting.

Onze datacenters staan in Nederland, onder andere bij SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam. 24/7 worden onze servers gemonitord en waar nodig wordt direct ingegrepen. Werkt iets niet? Dan zijn we altijd bereikbaar. U heeft onbeperkt opslag, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Back-ups.

Dagelijks maken we een back-up van uw website. De back-ups worden veilig opgeslagen op onze servers en niet door een plug-in. Mocht er toch iets mis zijn, kunnen we de altijd een versie van uw website terugzetten. De back-ups blijven 4 weken bewaard.

Beveiliging

Uw website wordt beveiligd met een SSL-certificaat, dat slotje in de zoekbalk van Google. We voeren diverse beveiligingsmaatregelen door om uw website te beveiligen. Maar daarnaast doen we ook wekelijks een Malware-check, dan kijken we of er geen schadelijke bestanden op de websites staan.

Updates

Elke week checken we of er updates zijn voor plug-ins, thema of WordPress zelf. Zo nodig voeren we deze door. Zo houden we uw gebruikersdata en bezoekersinformatie veilig!

Eén aanspreekpunt

Mijn naam is Roy de Letter en ik ga u helpen met uw online vindbaarheid. Samen met Reset ben ik de Reset Webstudio begonnen. Eén partij die alles regelt voor uw website. Van hosting, tot design en online marketing.

Roy-de-Letter
Roy de Letter – Webspecialist

Een compleet overzicht

Hosting

Gehost in ons Datacenter
Onbeperkt opslag
Onbeperkt mailboxen
24/7 monitoring
Nginx caching
Foutopsporing logs
Server back-ups
Snelle support

Beveiliging

SSL-certificaat
Uitgebreide beveiligingsmaatregelen
Malware scans

Onderhoud

Updaten van Plug-ins, thema en WordPress
Checken verouderde plugins
Websitescan
Professional advies
Pizzasessie

Neem contact op.

Neem meer contact op voor een demo of kom langs voor een kopje koffie bij ons op kantoor.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 804 of mailen met info@resetwebstudio.nl

    Uw gegevens