Website.

Een nieuwe website, aangepast aan uw doelen en wensen. Uw site wordt volledig up-to-date gehouden door ons. En we zorgen ervoor dat uw website goed te vinden is in Google door potentiële klanten. De aanpassingen, kunt u zelf doorvoeren of door ons laten doen.

Een website die naar behoren werkt.

We zorgen dat uw website altijd naar behoren werkt. Wilt u iets veranderd hebben? Dan heeft u één partij waar u contact mee op neemt. Wij hebben het totaalpakket voor uw online zichtbaarheid.

Een veilige website

Dagelijks maken we een back-up en zorgen we dat de nieuwste updates zijn geïnstalleerd. Daarnaast scannen we de website geregeld op Malware, zo zorgen we dat alle data en persoonsgegevens veilig blijven.

Ontwerp van uw website.

Het ontwerp zal gebaseerd worden op websites die u zelf mooi vindt en samen met onze eigen ervaring. Een site is namelijk een belangrijk onderdeel van de online marketingstrategie, daarom kijken we ook naar uw doelgroep en welke doelstellingen u wilt behalen met de nieuwe site.

Aanpassingen doorvoeren.

Het thema is erg gebruiksvriendelijk, hierdoor kan iedereen aanpassingen doorvoeren. Komt u er niet uit? Dan helpen wij met al uw vragen. U kunt ons altijd bellen, mailen, appen of langskomen!

Website die vindbaar is.

Wij zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar is. We melden hem aan bij Google en koppelen hem aan Google Analytics voor statistieken. Maandelijks ontvangt u een rapportage, zodat we kunnen bijsturen waar nodig.

Eén aanspreekpunt

Mijn naam is Roy de Letter en ik ga u helpen met uw online vindbaarheid. Samen met Reset ben ik de Reset Webstudio begonnen. Eén partij die alles regelt voor uw site. Van hosting, tot design en online marketing.

Roy de Letter – Webspecialist

Een compleet overzicht

Hosting

Gehost in ons Datacenter
SSL-certificaat
Back-ups
Updates van thema, plug-ins en WordPress zelf

Website

Gemaakt in WordPress
Simpel in gebruik
Passend bij uw huisstijl
Responsive website
Meertaligheid
Veel keuze uit modules op uw site
Aanpassingen in testomgeving
Maandelijkse pizzasessie
Cookiemelding
Stockfoto’s en video
Nieuwsberichtenmodule
Maatwerkmogelijkheden

Online marketing

Koppeling Google Analytics
Koppeling Google Search Console
Websitescan
Maandelijkse rapportage
SEO basisinstellingen

Pizzasessie.

Bij oplevering van uw site krijgt u een beknopte handleiding mee. Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een pizzasessie, tijdens deze sessie leren wij u alle ins en outs van uw website. Alle vragen zijn welkom! Uiteraard onder het genot van een pizzapunt.

Deze klanten gingen u al voor.

Neem contact op.

Neem meer contact op voor een demo of kom langs voor een kopje koffie bij ons op kantoor

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 804

Of mail met

info@resetwebstudio.nl

    Uw gegevens