Samenwerken

Samenwerken.

Eisen aan een moderne werkomgeving

Waar je ook bent, altijd kun je samenwerken

Werken op afstand

Nu flexwerken volledig geïntegreerd is in het bedrijfsleven moet er nagedacht worden over de werkwijze die uw organisatie hiervoor hanteert. Kunnen uw medewerkers overal beschikken over een volledige werkplek? Of worden ze gehinderd in hun productiviteit doordat ze geen toegang hebben tot essentiële applicaties en software? Hoe verleent u ze op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens wanneer ze op locatie werken? Met Cloud Desktop bieden we een oplossing waarmee we al deze vragen voor u kunnen beantwoorden.

Office 365

Met Office 365 heeft u een complete verzameling zakelijke productiviteitsprogramma’s om je bedrijf te runnen in één pakket. Office 365 is namelijk veel meer dan alleen Word en Outlook. Het bevat professionele programma’s zoals Teams en Sharepoint om als team effectief samen te kunnen werken. Of om al de gegevens van je klanten te beheren. 

Bestanden delen

Met Office 365 is het makkelijker dan ooit om bestanden te delen, en samen te werken in bestanden. Met Microsoft OneDrive deelt u veilig uw bestanden.

Zo helpen wij klanten met samen werken.

Architecten

Tijdens een controle op een bouwplaats moeten alle gegevens up to date en snel op te vragen zijn. Via een veilige cloud oplossing zijn ze snel en veilig op te vragen.

Retail

Tekst

Dienstverlening

Tekst

Distributie

Tekst

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens