SDF Cloud

Locatie-onafhankelijk en flexibel handelen.

Met SDF-cloud draait Codema SDF Profice niet meer lokaal bij u op kantoor, maar vanuit ons veilige datacenter in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. SDF-Cloud is overal bereikbaar! Dus u kunt locatie onafhankelijk handelen. Bovendien bent u altijd zeker van snel herstelbare back-ups, de laatste versie en kunt u makkelijk gebruikers op en afschalen.

ICT voor Horti Agri
 floriday

Flexibel handelen,
thuis en op kantoor.

 • Geen eigen lokale server meer nodig
 • Plaats SDF veilig buiten de deur
 • Altijd en overal beschikbaar, locatie onafhankelijk
 • Werk altijd met de laatste versie van SDF Profice, met alle nieuwe functies
 • Schaalbaar, makkelijk en snel het aantal gebruikers aanpassen
 • Altijd een snel herstelbare back-up

Leverbaar vanaf

€40,00
gebruiker/maand

Draai SDF in onze veilige cloud. Overal online en altijd up-to-date. Voor elke SDF inrichting bieden we een passende oplossing.

Bel en wordt gebeld op buitenlandse nummers

Veranderingen door Floriday.

Royal FloraHolland gaat 100% digitaal: Floriday. Dit betekent een andere manier van digitaal handelen voor alle partijen in de keten.

U bent er klaar voor
Met SDF Cloud bent u klaar voor de integratie met Floriday. Dankzij de Codema Floriday-modules komt uw aanbod vanuit SDF in Floriday en ontvangt u Floriday-orders in SDF.

Koppeling SDF en Floriday
Om Floriday orders in SDF Profice te ontvangen, moet er een koppeling worden gemaakt tussen SDF Profice en Floriday. Deze koppeling noemt CODEMA: de Floriday API module. Hiervoor is een SQL-database nodig. De Floriday API-module maakt aanbod van uw product en ontvangst en verdere afhandeling van orders mogelijk. Digitaal handelen wordt hiermee nog makkelijker.

C kralt en zonen - Rijnsburg
C kralt en zonen
Rijnsburg
Import & Export
Green + Meer - Cash & Carry - Naaldwijk

Groen + Meer
Naaldwijk
Cash & Carry voor de detaillist
Gerbera United - Kwekerij - Moerkappele
Gerbera United
Moerkapelle
Kwekerij
Gedi - Naaldwijk
Gedi
Naaldwijk
Exporteur
Kwekerij De Opstal - rozen - Naaldwijk
De Opstal
Naaldwijk
Rozen Kwekerij

Wij hebben ervaring met uw software.

Door jarenlange samenwerking met kwekers, exporteurs en transporteurs hebben wij veel kennis opgedaan in de sierteeltsector met de meest gebruikte software en de bijbehorende systeemeisen.

Daarnaast zijn wij ervaren met het inrichten van netwerken en systemen rond de oplossingen van padregistratie, kettingbaansystemen, transportsystemen, WKK’s, klimaatsystemen en daarvoor benodigde netwerkinrichtingen. We hebben ervaring met de systemen van onder andere Priva, Jennbacher en onze partner Adésys.

ervaring met kwekers systemen
zebra label printers

De beste verbinding voor SDF-cloud.

Om te handelen met SDF-cloud heeft u een stabiele internetverbinding nodig. Wij bieden daarom verschillende oplossingen aan om uw uptime te optimaliseren.

Backup van datalijnen

Om de verbindingen met uw SDF-Cloud te garanderen bieden wij back-ups voor uw datalijnen aan. U kunt uw glasvezel verbinding backuppen met een ADSL, BVDSL, of zelfs met een 4G verbinding. Wij bieden onze datalijnen rechtstreeks via Delta, de leverancier van glasvezel op de Westlandse bedrijventerreinen.

altijd bereikbaar
John Mocnik - Engineer binnendienst
John Mocnik – Engineer binnendienst

Wij zijn altijd bereikbaar.

Als u ons belt, krijgt u uw vaste contactpersonen aan de lijn. Een bekende stem die weet welke werkzaamheden er zijn geweest en die op de hoogte is van uw situatie. Zo wordt u zo snel mogelijk geholpen.

En mocht er een storing zijn, dan zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Ervaren met uw hardware.

Als Westlandse ICT-ers zijn wij zeer ervaren met het netwerkbeheer dat nodig is voor de verschillende systemen die gebruikt worden in de branche.

 • Klimaatsystemen van Priva
 • Warmtekrachtcentrales van Jennbacher
 • Alarmeringssystemen van Adésys
 • Labelprinters van Zebra
 • Padregistratie
 • Kettingbaansystemen
 • Transportsystemen
Samenwerking met Adésys

In samenwerking met Adésys hebben we gewerkt aan de Octalarm-Touch. Een alarmmelder voor het bewaken van kritische technische processen. Wij kunnen deze en andere alarmsystemen optimaal integreren in uw ICT-omgeving.

Handelen waar u maar wilt.

Het is tegenwoordig nodig om veilig en betrouwbaar thuis door te kunnen werken. Daarvoor heeft u toegang tot uw software en bestanden nodig.

Wat is de cloud?

Door SDF in onze cloud te plaatsen, bent u verzekerd van modern handelen. U heeft SDF in uw eigen private virtuele netwerkomgeving, altijd up-to-date en inclusief snel herstelbare backups.

Backups veilig en snel buiten de deur.

U beschikt over grote hoeveelheden data, klantgegevens, kweekdata. Onze high-end back-up software maakt het mogelijk om elke nacht een veilige cloudback-up te maken van uw complete kantooromgeving, inclusief elke werkplek.

Onze technici denken met u mee om uw back-ups in te richten. Zodat uw data veilig buiten de deur wordt opgeslagen in ons datacenter in Nederland. Gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

In geval van een calamiteit kunnen wij snel uw backup herstellen. Dit kan met de volledige werkomgeving, losse workstations, of zelfs met losse bestanden.

Wij bieden uitgebreide cloud Backup- en Disaster Recoveryoplossingen (BDR) voor elke omgeving. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens een rondleiding in ons datacenter.

Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam
Backuplocatie Van Nelle Fabriek Rotterdam
Veeam CSP Partner
Migeren met Reset

Flexibel systeembeheer.

Met pieken in het voorjaar en rond bekende feestdagen moet u snel kunnen op- en afschalen. U werkt met een kern van vaste medewerkers met daaromheen een flexibele schil om pieken op te kunnen vangen. Deze wilt u ook laten werken binnen uw veilige netwerk. Onze werkplekoplossingen zijn flexibel qua schaalbaarheid, en duidelijk qua kosten. Zelfs hardware voor werkplekken is bij ons te huren.

Bespaar op uw ICT.

Beheert u zelf uw ICT? Dan kunt u flink besparen op uw ICT kosten door het uit te besteden. Besteed uw ICT uit aan een partner die ervaren is in uw branche en volledig op de hoogte van alle ins en outs van de sierteeltsector. Wij beheren uw systeem efficiënt en professioneel, zodat u weer kunt doen wat u leuk vindt en waar uw kracht ligt.

Prettig kennis maken.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u eens kennis maken en horen wat wij voor andere bedrijven in horti en agri branche hebben betekend? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7071 713 of mail met m.vandermeer@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

  Uw gegevens