Security Programma.

De wereld verandert. Waar enkele jaren geleden voornamelijk grote organisaties het doelwit waren van gerichte cyberaanvallen verschuift dit steeds vaker naar het MKB.

Wat kost één of meerdere dagen downtime?
Welke gevolgen heeft het als privacy gevoelige gegevens (AVG) worden gelekt?
Wat is de imago schade?
Wat kost het als er een oude back-up teruggezet moet worden en werk opnieuw gedaan moet worden?

Microsoft Tier 1 CSP Partner
Microsoft SPLA partner

Reset Cyber Security

Health Check

De Reset Cyber Security Health Check is het startpunt van het Reset Security Programma. De Check dient als een nulmeting voor de ICT beveiliging van bedrijven. U krijgt bezoek van één van onze security engineers. Tijdens het bezoek bespreken we een vragenlijst, beantwoorden we vragen die u zelf niet kunt beantwoorden en controleren we steekproefsgewijs of de antwoorden overeenkomen met wat wij ter plaatse aantreffen.

SOC:24/7 bewaking van uw security

Vanuit ons Reset Security Operations Center (SOC) worden alle security meldingen in de gaten gehouden en opgelost. Er kan ieder moment op de dag iets gebeuren waardoor de cyberveiligheid van uw bedrijf in gevaar komt. Daarom is het van belang dat er altijd iemand klaar staat om incidenten op te lossen.

Live beveiliging met XDR en MDR

XDR en MDR zijn twee technieken om de veiligheid van uw bedrijf te monitoren. XDR software zit standaard bij het Reset Security Programma en MDR is hier een aanvulling op. XDR (Extended Detection and Response) software maakt het mogelijk om beveiligingsmeldingen te onderzoeken en nieuwe dreigingen en zwakheden op te sporen. Door deze zelflerende software is uw bedrijf mogelijke bedreigingen ver voor. MDR (Managed Detection and Response) is een aanvullende service waarbij ook door een Sophos expert team 24/7 wordt gemonitord om cyberaanvallen te detecteren en op te lossen.

Detecteer nog onbekende bedreigingen

Sophos maakt gebruik van zelflerende software en is daarom veel beter in staat om bijvoorbeeld Zero-day threats te detecteren. Zero-day threats zijn nieuwe virussen of nieuwe varianten van virussen.

two factor authentication

Gesynchroniseerde beveiliging

De anti-virus en de firewall staan in verbinding met elkaar. Dit zorgt ervoor dat een gebruiker direct automatisch geblokkeerd en afgesloten wordt van de ICT-omgeving, mocht er iets verdachts gedetecteerd worden.

Sophos security partner

Om de juiste bescherming te kunnen faciliteren, werkt Reset samen met Sophos als sterke security partner. Sophos is een gerenommeerd Brits beveiligingssoftware- en hardwarebedrijf.

Minimaliseer uw risico met de juiste techniek, training en procedures.

De wereld verandert. Waar enkele jaren geleden voornamelijk grote organisaties het doelwit waren van gerichte cyberaanvallen verschuift dit steeds vaker naar het MKB. Train daarom uw werknemers en voorkom risico’s.

Techniek

U kunt de vijand niet bestrijden zonder bewapening. Dit is waar de techniek aan te pas komt. Deze vormt het schild tussen cybercriminelen en u.

Training

Met alleen bewapening komt u er niet. Personeel moet over de juiste kennis beschikken om gevaren te herkennen en indien nodig juist te kunnen handelen.

Procedures

Hoe u de techniek en uw personeel inzet is belangrijk. Dit is uw strijdplan. Procedures binnen uw organisatie moeten daarom correct vastgelegd zijn om de veiligheid te waarborgen.

Wist u dat 82% van alle beveiligingsincidenten te wijten is aan een gebrek aan cybervaardigheden?

(Verizon, 2022, Data breach Investigations Report 2022)

Creëer een ‘Human Firewall’

De Reset Security Awareness Training is een bewustmakingstraining waarin de werknemers van alle lagen van uw organisatie getraind worden om zo hun bewustwording op het gebied van cyberveiligheid te verbeteren. Door bewustmakingstraining toe te passen in de gehele organisatie zorgt u voor een ‘human firewall’.

Procedures
Stel uw IT-handboek o
p

en effectief securitybeleid begint met gedegen communicatie. Reset levert templates aan waarmee een IT-handboek opgesteld kan worden. Dit IT-handboek kan vervolgens – indien u dit wenst – opgenomen worden in het bedrijfsreglement. Zaken die in dit IT handboek omschreven worden zijn onder andere:

Procedures bij onboarding en offboarding
Meldingsprocedure bij verdachte situaties
Benoemen IT-verantwoordelijke
Data-toegangsmanagement
Toegestane hardware en software
Opstellen verwerkersovereenkomst

Neem contact op.

Wilt u meer te weten komen over de security mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact op met onze Security Consultant, Serge de Prie door te bellen 088 7071 731 of mailen met s.deprie@reset.nl.

    Uw gegevens