Security

Bescherm uw organisatie tegen cybercrime

Cyber Security

Reset biedt meerdere producten en diensten om zo de online security van onze klanten te waarborgen. Zo creëren we verschillende lagen van beveiliging waarbij iedere laag van essentieel belang is.

Als eerste stap brengen we door middel van een security audit de risico’s voor uw organisatie in kaart. Aan de hand van deze audit maken we een duidelijk plan om de security van uw organisatie te verbeteren. Extra aandacht is er voor een stukje bewustwording bij uw eindgebruikers; bij uw personeel moet online security prioriteit nummer 1 zijn.

Heeft u advies nodig? Bel met onze security specialist.

088 7777 800

Meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek?


Security Audit
Enkele punten uit de Security Audit
  • Rechten gebruikers en groepen
  • BYOD (Bring your own device) en Mobile Device Management
  • Disaster Recovery procedure
  • Patch Management

  • Toegewezen rechten per medewerker

  • Centraal Asset Management

  • Procedure veilig verwijderen van gebruikte media

  • Inventarisatie

Security Audits
We brengen alle risico’s voor u in kaart

Een security audit wordt uitgevoerd om eventuele kwetsbaarheden van uw ICT-omgeving in kaart te brengen. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide security checklist en door onderzoek te doen binnen uw organisatie. Want in theorie kan uw security perfect op orde zijn, maar is het belang hiervan voldoende doorgedrongen tot uw medewerkers? Zijn zij op de hoogte van procedures en is het duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is?

Vaak is er op dit gebied ruimte voor verbetering, om die reden voeren we niet alleen theoretische audits uit, maar kunnen we aan de hand van de resultaten samen een plan van aanpak opstellen om uw security aanzienlijk te verbeteren. Dit op maat gemaakte plan implementeren we binnen uw organisatie door middel van presentaties en trainingen aan uw personeel. Uiteraard verzorgen we ook periodieke opvolging zodat uw security altijd op orde en up-to-date is.

Managed Security
Verschillende lagen beveiliging om uw organisatie geheel te ontzorgen

Met Reset Managed Security Services bieden we een totaaloplossing om uw organisatie te beschermen. Onze services omvatten zowel het technisch aspect met o.a. 24/7 monitoring vanuit NOC, patch management, mobile device management en threat management, maar ook een op maat gemaakt plan met security procedures voor uw medewerkers. Met onze managed security services ontzorgen we uw organisatie met een totaaloplossing voor cyber security. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Threat Management
Bescherm uw organisatie tegen cybercrime

Threat management bestaat uit geavanceerde software waarin verschillende technologieën samengebracht worden om uw ICT-omgeving te beschermen tegen cybercrime. Cybercriminelen ontwikkelen iedere dag nieuwe technieken om de traditionele cyber security te omzeilen. Hoe beschermt u zich hiertegen? Waar de conventionele anti-malware bescherming nog steeds geldt als onmisbare barrière is het inmiddels noodzaak voor organisaties om zich op meerdere manieren te wapenen tegen deze snel groeiende vorm van cybercriminaliteit. Met Reset threat management verzekert u zich van een up-to-date oplossing en kunnen online aanvallen worden ondervangen door dataverkeer binnen uw ICT omgeving te analyseren.

Mobile Device Management
Uw mobile devices beschermd tegen inbreuk van buitenaf

Mobile Device Management (MDM) verzorgt de beveiliging en monitoring van alle mobile devices binnen uw organisatie. Met MDM kunnen mobiele apparaten van uw medewerkers veilig toegevoegd worden aan uw bedrijfsnetwerk zonder dat u hoeft te vrezen voor een datalek. Niet alleen beveiligen we de apparaten door middel van versleuteling en track & trace oplossingen, extra aandacht is er voor het beveiligen van uw bedrijfsdata. Ook Mobile Application Management (MAM) behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met u in gesprek.

Reset Security diensten
Diensten die wij inzetten ten behoeve van uw cyber security

Bekende trojans en malwares worden door antivirusprogramma’s herkend en ondervangen. Antivirus mag nooit optioneel zijn; het is een noodzaak.

Door updates te testen en gecontroleerd uit te voeren ondervangen we het risico dat cybercriminelen gebruik kunnen maken van zwakke plekken in nieuwe software-updates.

Met deze tool creëren we een tweede beveiligingslaag waardoor uw medewerkers overal veilig inloggen en is uw bedrijfsdata beschermt tegen inbreuk van buitenaf.

Een essentieel onderdeel in een goed gelaagd securityplan is de back-up. Wij adviseren altijd een Cloud gebaseerde back-up. Deze is te allen tijde bereikbaar en uitstekend beschermt door gerenommeerde datacenters binnen Nederland.

Het Reset Network Operation Center houdt zich 24/7 bezig met monitoring. Het NOC grijpt preventief in wanneer er in uw ICT-omgeving structurele problemen ontstaan. We houden niet alleen onze eigen Clouddiensten in de gaten maar ook de on-premise oplossingen van onze klanten.

Onze security diensten zijn los af te nemen en kunnen een aanvulling zijn voor uw huidige beveiligingsprocedures. Wij adviseren om daarnaast gebruik te maken van onze vrijblijvende security audit om eventuele kwetsbaarheden in kaart te brengen.

Two Factor Authentication Infographic

Wat is Two-Factor Authentication?

Two-Factor Authentication, vaak afgekort als 2FA, is een extra laag van bescherming voor een gebruikerswachtwoord. Het combineert een wachtwoord met een tweede factor, zoals bijvoorbeeld een smartphone (iets wat ook toebedeelt kan worden aan een persoon). Hiermee kan een systeem vaststellen dat een gebruiker daadwerkelijk is wie hij claimt te zijn door twee van deze factoren te toetsen. Dankzij 2FA moet een hacker die uw wachtwoord heeft, ook nog iets bezitten om toegang te krijgen tot uw account.

Bekijk de productvideo

Hacken via een Word document
Zie hoe makkelijk hackers een werkplek kunnen overnemen

In deze video demonstreert Roland Ketel hoe makkelijk hackers een werkplek kunnen overnemen door middel van een Word document. Wanneer uw bedrijfsnetwerk niet goed beveiligd is of gebruikers zijn onvoldoende op de hoogte van cybersecurity loopt uw organisatie een groot risico om het doelwit te worden van hackers.

Blog: Hoe hackers uw werkplek overnemen