Train uw personeel op cybersecurity

Train uw personeel op cybersecurity.

Cybercrime komt steeds vaker voor. Als medewerkers zich online niet veilig gedragen, vindt een hacker altijd een weg naar binnen. Van alle ‘succesvolle’ cyber aanvallen is maar liefst 82% herleidbaar naar een menselijke actie of fout. Reset maakt uw medewerkers bewust van hun rol en verantwoordelijkheid bij de cybersecurity in uw bedrijf.

Cybersecuritytraining van Arda

U en uw medewerkers krijgen professionele e-learnings van Arda. Deze e-learning is normaal alleen beschikbaar voor groot zakelijke bedrijven. Maar door ons partnerschap maken wij deze trainingen beschikbaar voor het hele MKB.

Leer over cybersecurity met Serious Gaming.

Spelenderwijs ontdekken uw medewerkers de do’s en don’ts rond cybersecurity, en leren zich wapenen tegen cybercrime. Reset biedt gebruikers regelmatig nieuwe modules en challenges aan. Cybersecurity gaat immers over méér dan sterke wachtwoorden of de AVG.

Bescherm ook uw privé omgeving

Veilig online gedrag thuis zorgt voor veilig online gedrag op het werk. De adaptie van het programma is een van de belangrijkste graadmeters om te zien hoe uw organisatie er op het gebied van cyber security awareness voorstaat. De modules zijn daarom ook gericht op privé situaties en zeer herkenbaar.

Contactformulier

Als u uw gegevens invult, belt één van onze specialisten u zo spoedig mogelijk. We beantwoorden graag al uw vragen over security.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl.

Frank van der Zalm – Security Adviseur