Microsoft 365

Samenwerken doe je
met Microsoft 365.

Microsoft 365 is veel meer dan alleen Word en Outlook. Het bevat geavanceerde programma’s zoals Teams en Sharepoint om als team effectief samen te kunnen werken. Intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging brengen je bedrijf verder.

Microsoft Gold Partner.

Reset is Tier 1 partner van Microsoft. Hierdoor bieden wij, zonder tussenkomst van tussenpersonen, rechtstreeks de Office pakketten aan.

Wij hebben verschillende partnerschappen met Microsoft. Hierdoor kunnen wij u elke oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Of dat nou lokale Microsoft 365 Business installaties zijn, of Enterprise E5 volledig in de Cloud.

  • Tier 1
  • QMTH (Qualified Multitenant Hoster)
  • CSP Direct (Cloud Service Provider)
  • Gold Partner van Microsoft

Samenwerken
op de beste manier.

Office 365 is ontworpen om je te helpen met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en beveiliging van wereldklasse.


Onze back-up wordt mogelijk gemaakt door

Backup voor Microsoft Office 365.

Microsoft biedt een groot aantal krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar niet bij.
Met Reset Backup for Microsoft Office 365 loopt u geen risico meer op verlies van toegang tot en controle over al uw Office 365-gegevens. Inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams.

Samenwerken met Teams.

Krijg je team op één lijn met chats, onlinevergaderingen en bellen in Microsoft Teams. Nodig iedereen waarmee je werkt uit om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken, allemaal op één plek, waar je ook bent.

Microsoft Power BI

Automatiseer uw bedrijf met het Power Platform.

Wij helpen u met het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met het Microsoft Power Platform visualiseert u data met Power BI, maakt u zelf apps met Power Apps en automatiseert u herhalende processen met Power Automate. Wij begeleiden u in het werken met deze apps.

power apps power automatepower bi
Power AppsPower AutomatePower BI

Office apps.

Blijf up-to-date met de nieuwste versies van Word, Excel en PowerPoint op elk apparaat. Krijg meer gedaan, waar je ook bent, op vrijwel elk apparaat.

WordExcelPowerpoint

E-mail en agenda’s.

Onderhoud contacten met klanten en collega’s via Outlook en Exchange. Krijg vanaf elke locatie toegang tot e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s. Werk zorgeloos waar het jou het beste uitkomt.

OutlookExchange

Bestanden in de Cloud.

Bij ons krijgt u OneDrive-opslag van waaruit u makkelijk bestanden kunt delen en samen kunt bewerken.

OnedriveSharepoint

Welke versie van Office?

Reset biedt verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm

Productspecialist

0174 200 307

Microsoft 365 in uw totaaloplossing.

De apps en diensten van Microsoft 365 is een essentieel onderdeel voor een moderne bedrijfsvoering. Wij bieden deze aan in een totaaloplossing met álle tools die u nodig heeft voor compleet systeembeheer. Alle ICT die u nodig heeft bij één partner, inclusief onderhoud en vaste duidelijke prijzen, nooit verrassingen achteraf.

Deze bedrijven maken gebruik van Office 365.

BRI groep - Wateringen
Museum Kunsthal - Rotterdam
Fokkema en partners architecten - Delft
LEDO groep - Wateringen
frolings - Wateringen

Neem contact op.

Stel uw vraag over Office 365 en wij nemen snel contact met u op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens