Microsoft 365 Apps voor bedrijven

(voorheen Office 365 Business)

Bedoeld voor bedrijven die al een eigen lokale ICT-omgeving hebben met lokale werkstations. Dit pakket bevat de laatste Office-apps, bestandsopslag en delen in de cloud. Exclusief zakelijke e-mail en andere diensten.

Desktopversies van Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote (plus Access en Publisher (alleen voor pc))
Bestanden opslaan en delen met 1TB opslagruimte in OneDrive
Eén licentie omvat volledig geïnstalleerde, altijd-up-to-date Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets en 5 pc’s of Macs per gebruiker
Automatisch bijgewerkt met nieuwe functies en mogelijkheden
24×7 telefonische en webondersteuning

Compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 en de twee meest recente versies van macOS. Alle talen inbegrepen.

Compatibel met:

Windows, Apple, Android and iOS icons

Werken met de meest gebruikte software

Werk met de wereldwijde standaard voor desktop-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en meer. Je kunt op al je apparaten bestanden bekijken en bewerken met desktop- en mobiele apps voor Windows PCs, iOS, Android en Mac. Deel en bewerk je documenten in realtime via OneDrive. Maak je business-pitch, marketingplan of budgetvoorstel en boek snel resultaten.

Inbegrepen Apps.

Outlook
Word
Excel
Powerpoint
Acces
Onedrive
werken met Microsoft 365

Altijd de laatste versie.

Volledig geïnstalleerde en altijd bijgewerkte versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote (functies kunnen verschillen), en Access en Publisher (alleen pc)

Werkt op meerdere apparaten.

Ontvang de volledig geïnstalleerde Office-apps op meerdere pc’s/Macs, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOS en Android).

Onedrive
werken op meerdere apparaten
werken op je mobiele device

1TB beveiligde cloudopslag

Bij Reset heeft u 1TB cloudopslag in OneDrive om documenten, foto’s en andere bestanden op te slaan, te bewerken en te delen vanaf elke locatie op al je apparaten.

Professionele digitale storytelling

Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kun je vanaf je telefoon, tablet of browser moeiteloos aantrekkelijke, interactieve rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer op het web maken. Sways zijn eenvoudig te delen en zien er mooi uit op elk scherm.

overal werken waar je wilt
Microsoft Power BI

Automatiseer uw bedrijf met het Power Platform.

Wij helpen u met het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met het Microsoft Power Platform visualiseert u data met Power BI, maakt u zelf apps met Power Apps en automatiseert u herhalende processen met Power Automate. Wij begeleiden u in het werken met deze apps.

power apps power automatepower bi
Power AppsPower AutomatePower BI

Welke versie van Microsoft 365?

Reset biedt verschillende versies van Microsoft 365 aan. Er zijn verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm

Productspecialist

Microsoft 365 in uw totaaloplossing.

Microsoft 365 is een tool die een fantastische manier van werken mogelijk maakt. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier voor uw bedrijf kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens