Microsoft 365 Apps voor Ondernemingen

(voorheen Office 365 ProPlus)

Bedoeld voor bedrijven die al een eigen lokale ICT-omgeving hebben met lokale werkstations. Dit pakket bevat de laatste Office-toepassingen, bestandsopslag en delen in de cloud. Exclusief zakelijke e-mail en andere diensten.

Ontvang altijd up-to-date Office-apps: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams en meer
Automatiseer makkelijk uw bedrijf dankzij de tools van het Power Platform: Power Apps, Power BI en Power Automate
Bestanden opslaan en delen met 1TB opslagruimte in OneDrive
Eén licentie omvat volledig geïnstalleerde, altijd-up-to-date Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets en 5 pc’s of Macs per gebruiker
Je kunt gerust zijn, want je weet dat je beveiligd bent en de regelgeving naleeft.

Compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 en de twee meest recente versies van macOS. Alle talen inbegrepen.

€ 12,80 per gebruiker per maand

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden van Office 365 met u te bespreken.

Compatibel met:

Windows, Apple, Android and iOS icons

Werk met de meest gebruikte office-software.

Werk zoals jij wilt, bijna overal, met desktop-, mobiele en webversies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook die altijd up-to-date zijn en business intelligence-hulpmiddelen die je helpen je bedrijf te leiden en te laten groeien.

Inbegrepen Apps.

Outlook
Word
Excel
Powerpoint
Microsoft Teams
Onedrive
overal samenwerken met Microsoft 365

Werk samen.

Stel je teams in staat vanaf verschillende locaties naadloos samen te werken met Microsoft 365-apps voor ondernemingen. Geef mensen de hulpmiddelen om in realtime samen te werken, veilig bestanden te delen en gemakkelijk met teamleden te communiceren.

Werkt op meerdere apparaten.

Ontvang de volledig geïnstalleerde Office-apps op meerdere pc’s/Macs, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOS en Android).

remote werken op elk device
samenwerken met elk device

Benut de kracht van AI

Krijg meer gedaan met hulpmiddelen die je kent, mogelijk gemaakt door de intelligente cloud. Microsoft 365-apps voor ondernemingen helpt je beter te schrijven in Word en Outlook, inzichten te vinden in Excel en presentaties te maken in PowerPoint.

Verzeker compatibiliteit en bescherm je gegevens.

Bescherm je gegevens en identiteiten, detecteer interne en externe bedreigingen eerder, en zorg ervoor dat macro’s en externe apps compatibel zijn met Microsoft 365-apps voor ondernemingen.

veilige werkomgeving
Microsoft Power BI

Automatiseer uw bedrijf met het Power Platform.

Wij helpen u met het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met het Microsoft Power Platform visualiseert u data met Power BI, maakt u zelf apps met Power Apps en automatiseert u herhalende processen met Power Automate. Wij begeleiden u in het werken met deze apps.

power apps power automatepower bi
Power AppsPower AutomatePower BI

Welke versie van Microsoft 365?

Reset biedt verschillende versies van Microsoft 365 aan. Er zijn verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

Frank van der Zalm

Productspecialist

Microsoft 365 in uw totaaloplossing.

Microsoft 365 is een tool die een fantastische manier van werken mogelijk maakt. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens