Microsoft 365 Business Standard

(voorheen Office 365 Business Premium)

Microsoft 365 Business Premium is het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail, Office-toepassingen en andere zakelijke services nodig hebben.

E-mailhosting met een postvak van 50 GB en een aangepast e-maildomeinadres
Hub voor teamwerk om je teams te verbinden met Microsoft Teams
Desktopversies van Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote (plus Access en Publisher (alleen voor pc))
Bestanden opslaan en delen met 1TB opslagruimte in OneDrive
Eén licentie omvat volledig geïnstalleerde, altijd-up-to-date Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets en 5 pc’s of Macs per gebruiker
24×7 telefonische en webondersteuning

Compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 en de twee meest recente versies van macOS. Alle talen inbegrepen.

€ 10,50 per gebruiker per maand

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden van Office 365 met u te bespreken.

Compatibel met:

Windows, Apple, Android and iOS icons

Productiever samenwerken.

Microsoft 365 is meer dan alleen Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het biedt krachtige services zoals zakelijke e-mail, online-opslag en teamwerkoplossingen die overal toegankelijk zijn. Breng teams en hulpmiddelen op één plek bij elkaar met oplossingen zoals Microsoft Teams, die samenwerken productiever en prettiger maken, ongeacht waar de deelnemers zijn. Implementeer eenvoudig beveiligings- en privacyfuncties om bedrijfsgegevens en apparaten te beschermen tegen bedreigingen en om aan je compliance-verplichtingen te voldoen. Dankzij de automatische updates zijn je medewerkers altijd verzekerd van de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Inbegrepen producten en services.

Outlook
Outlook
word
Word
excel
Excel
powerpoint
Powerpoint
onenote
OneNote
Microsoft Access
Access
onedrive
onedrive
exchange
exchange
sharepoint
sharepoint
skype
Skype
Microsoft Teams
Microsoft Teams
Altijd up to date met Microsoft 365

Maandelijkse updates.

Volledig geïnstalleerde en altijd bijgewerkte versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote (functies kunnen verschillen), en Access en Publisher (alleen pc)

Slim zoeken en ontdekken.

Ontsluit creativiteit in je organisatie met zoeken door heel Office 365 op basis van persoonlijke inzichten. Ontdek inhoud en expertise door de kracht van de Microsoft Graph en maak gebruik van je verbindings- en samenwerkingspatronen. Gebruik slim zoeken over verschillende ervaringen, met inbegrip van SharePoint, Delve en Office-toepassingen.

slim zoeken met Microsoft 365
Run je bedrijf met Microsoft 365

Apps voor het runnen van je bedrijf.

Bestuur je bedrijf beter met Microsoft Invoicing, Microsoft Bookings en MileIQ.

Verbinding maken en samenwerken met Teams.

Gebruik Microsoft Teams, waar chat, inhoud, mensen en hulpmiddelen samen direct toegang bieden tot alles wat je teams nodig hebben.

1TB beveiligde cloudopslag.

Bij Reset ontvangt u 1TB cloudopslag in OneDrive om documenten, foto’s en andere bestanden op te slaan, te bewerken en te delen vanaf elke locatie op al je apparaten.

Onedrive

Werkt op meerdere apparaten.

Ontvang de volledig geïnstalleerde Office-apps op meerdere pc’s/Macs, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOS en Android).

Welke versie van Microsoft 365?

Reset biedt verschillende versies van Microsoft 365 aan. Er zijn verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm

Productspecialist

Microsoft 365 in uw totaaloplossing.

Microsoft 365 is een tool die een fantastische manier van werken mogelijk maakt. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 888

Of mailen met

sales@reset.nl

Uw gegevens