Microsoft 365 Enterprise E1

Microsoft 365 Enterprise E1

Zakelijke services: e-mail, bestanden opslaan en delen, Office Online, vergaderingen en chatten, en meer. Exclusief Office-toepassingen.

Apps en zakelijke services van Office op het web. Office-bureaublad-apps zijn niet inbegrepen
E-mail, bestanden opslaan en delen, vergaderingen en chatten
Vijf lagen beveiliging en bewaking helpen om je gegevens veilig te houde
Gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%
Deelnemers kunnen één druk op een knop deelnemen aan vergadering op een pc of mobiel.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden van Office 365 met u te bespreken.

Werk efficienter.

Help je teams om in minder tijd meer werk te doen met functies voor het eenvoudig delen van bestanden, cocreatie in realtime en onlinevergaderingen, die allemaal overal toegankelijk zijn.

Office op tablets en telefoons.

Krijg webversies van Office-apps op iOS-, Android- en Windows-apparaten met een schermgrootte van maximaal 10,1 inch. Elke gebruiker kan de mobiele Office-apps installeren op vijf tablets en vijf telefoons. Office-bureaublad-apps zijn niet inbegrepen.

Online vergaderingen.

Host onlinevergaderingen met audio, HD-video en webconferenties. Zend vergaderingen online uit voor maximaal 10.000 mensen, die de vergadering op vrijwel elk apparaat via een browser kunnen bijwonen.

E-mail en agenda’s.

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via je bureaublad of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Verbind je personeel met Teams.

Verbind je teams met Microsoft Teams in Office 365, waar chat, inhoud, personen en hulpprogramma’s bij elkaar zijn gebracht. Gebruik Teams om planningen te maken, taken toe te wijzen en verbinding te maken met andere apps en informatiebronnen.

Onbeperkt bestanden opslaan en delen.

Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker onbeperkte opslagcapaciteit in de cloud. De gegevens zijn vanaf elke locatie toegankelijk, vanaf elk apparaat. Deel documenten gemakkelijk met anderen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan zien en bewerken.

Welke versie van Microsoft 365?

Reset biedt verschillende versies van Microsoft 365 aan. Er zijn verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm

Productspecialist

Microsoft 365 in uw totaaloplossing.

Microsoft 365 is een tool die een fantastische manier van werken mogelijk maakt. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens