Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft 365 Enterprise E3

E3 is geschikt voor virtueel werken via een terminal server. De programma’s van Office plus hulpprogramma’s voor beveiliging en compliance. Daarnaast vele diensten om samen te werken, zoals Teams en Yammer.

Bevat volledige bureaubladversies van Office-apps
Automatiseer makkelijk uw bedrijf dankzij de tools van het Power Platform: Power Apps, Power BI en Power Automate
Elke gebruiker kan de mobiele Office-apps installeren op vijf pc’s of Mac’s, vijf tablets en vijf telefoon
Vijf lagen beveiliging en bewaking helpen om je gegevens veilig te houde
Vijf lagen beveiliging en bewaking helpen om gebruikersgegevens veilig te houden
Verlaag de IT-kosten en stap onder je eigen voorwaarden over naar de cloud
Gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en 24*7 ondersteuning

Krachtige IT.

Koop de nieuwste bureaubladversie van Office en mobiele apps, plus geïntegreerde opties voor samenwerking, in combinatie met geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

Inbegrepen producten en services.

Outlook
Word
Excel
Powerpoint
OneNote
Access
Sharepoint
Microsoft Teams
Onedrive
Skype
Exchange
Yammer

Office op tablets en telefoons

Alle officiële Office-apps op iOS-, Android- en Windows-apparaten. Elke gebruiker kan de Office-apps installeren op vijf computers, vijf tablets en vijf telefoons.

Online vergaderingen.

Host onlinevergaderingen met audio, HD-video en webconferenties. Zend vergaderingen online uit voor maximaal 10.000 mensen, die de vergadering op vrijwel elk apparaat via een browser kunnen bijwonen.

E-mail en agenda’s.

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via je bureaublad of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Verbind je personeel met Teams.

Verbind je teams met Microsoft Teams in Microsoft 365, waar chat, inhoud, personen en hulpprogramma’s bij elkaar zijn gebracht. Gebruik Teams om planningen te maken, taken toe te wijzen en verbinding te maken met andere apps en informatiebronnen.

Bestanden opslaan en delen.

Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagcapaciteit in de cloud. De gegevens zijn vanaf elke locatie toegankelijk, vanaf elk apparaat. Deel documenten gemakkelijk met anderen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan zien en bewerken.

Microsoft Power BI

Automatiseer uw bedrijf met het Power Platform.

Wij helpen u met het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met het Microsoft Power Platform visualiseert u data met Power BI, maakt u zelf apps met Power Apps en automatiseert u herhalende processen met Power Automate. Wij begeleiden u in het werken met deze apps.

power apps power automatepower bi
Power AppsPower AutomatePower BI

Welke versie van Microsoft 365?

Reset biedt verschillende versies van Microsoft 365 aan. Er zijn verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

Frank van der Zalm

Productspecialist

Microsoft 365 in uw totaaloplossing.

Microsoft 365 is een tool die een fantastische manier van werken mogelijk maakt. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens