Microsoft 365 Enterprise E5

Microsoft 365 Enterprise E5

Geschikt voor virtueel werken via een terminal server. De programma’s van Office plus hulpprogramma’s voor beveiliging en compliance.Vele diensten om samen te werken, zoals Teams en Yammer.Plus geavanceerde beveiligings-, analyse- en spraakfuncties.

Bevat volledige bureaubladversies van Office-apps
Automatiseer makkelijk uw bedrijf dankzij de tools van het Power Platform: Power Apps, Power BI en Power Automate
Beschik over geavanceerde beveiliging, analyse en spraakmogelijkheden
Bewaak uw Postvak IN met Exchange Online Advanced Threat Protection
Visuele analyses van uw bedrijfsdata met Power BI
Bel, ontvang inkomende oproepen en schakel oproepen door via Teams
Gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en dag en nacht ondersteuning

Een platform.

Vereenvoudig je infrastructuur met één platform voor bellen, vergaderen, video en delen met de bekende Office-toepassingen.

Inbegrepen producten en services.

Outlook
Word
Excel
Powerpoint
Onedrive
Acces
Onedrive
Exchange
Sharepoint
Skype
Microsoft Teams
Power BI

Gedegen beveiliging.

Advanced Threat Protection beschermt gebruikers tegen bedreigingen die zijn verborgen in e-mailberichten, bijlagen en koppelingen. Klanten-lockbox beperkt toegang tot gegevens tot vooraf toegewezen, door de beheerder goedgekeurde accounts met verificatie in twee stappen.

Geavanceerde gegevensbeveiliging.

Preventie van gegevensverlies en versleuteling voor Exchange Online, Microsoft Teams en SharePoint Online helpen je de inhoud van e-mails, chatberichten, vergaderingen en teamsites te beschermen.

Visuele analyses met Power BI.

Breng je gegevens tot leven met Microsoft Power BI. Voeg interactieve dashboards aan dagelijkse ervaringen toe voor inzichten binnen handbereik. Werk samen met wereldwijde teams, krijg snel antwoorden en neem zelfverzekerd beslissingen vanaf elk apparaat.

Toegangsbeheer voor documenten en e-mail.

Met Rights Management Services beperk je de toegang tot documenten en e-mail tot specifieke personen en voorkom je dat iemand anders ze bekijkt of bewerkt.

E-mail en agenda’s.

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via je bureaublad of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 100 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Onlinevergaderingen.

Host onlinevergaderingen met audio, HD-video en webconferenties. Zend vergaderingen online uit voor maximaal 10.000 mensen, die de vergadering op vrijwel elk apparaat via een browser kunnen bijwonen.

Verbind je personeel met Teams.

Verbind je teams met Microsoft Teams in Microsoft 365 Enterprise, waar chat, inhoud, personen en hulpprogramma’s bij elkaar zijn gebracht. Gebruik Teams om planningen te maken, taken toe te wijzen en verbinding te maken met andere apps en informatiebronnen.

Onbeperkt bestanden opslaan en delen.

Ontvang onbeperkte OneDrive-opslag die je overal op elk apparaat kunt openen. Deel documenten gemakkelijk met anderen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan zien en bewerken.

Microsoft Power BI

Automatiseer uw bedrijf met het Power Platform.

Wij helpen u met het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met het Microsoft Power Platform visualiseert u data met Power BI, maakt u zelf apps met Power Apps en automatiseert u herhalende processen met Power Automate. Wij begeleiden u in het werken met deze apps.

power apps power automatepower bi
Power AppsPower AutomatePower BI

Welke versie van Microsoft 365?

Reset biedt verschillende versies van Microsoft 365 aan. Er zijn verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm

Productspecialist

Microsoft 365 in uw totaaloplossing.

Microsoft 365 is een tool die een fantastische manier van werken mogelijk maakt. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens