Microsoft Power Automate

Automatiseer processen met Power Automate.

Elke dag herhalen u en uw collega’s talloze handelingen. En elke dag weer dezelfde. Denkt u zich eens in hoeveel tijd u zou besparen als u deze terugkerende handmatige taken kon automatiseren. Met Microsoft Power Automate kan dit, met minimale programeerkennis.

Wat kunt u met Power Automate?

  • Bedrijfsprocessen automatiseren
  • Automatische herinneringen sturen bij achterstallige taken
  • Bedrijfsgegevens van het ene naar het andere systeem verplaatsen volgens een planning
  • Verbinding maken met bijna 300 gegevensbronnen of een openbaar beschikbare API
  • U kunt zelfs taken op uw lokale computer automatiseren, zoals het berekenen van gegevens in Excel.

Wat zijn herhalende processen?

Elk bedrijf heeft te maken met herhalende processen. Denk hierbij aan het doorsturen en opslaan van maandeljks terugkerende facturen in uw OneDrive. Nieuwssites checken om te kijken of er nieuws is over een bepaald onderwerp. Dit zijn allemaal processen waar ongemerkt veel tijd in gaat zitten. Met Power Automate van Microsoft kunt u en uw bedrijf makkelijk deze processen laten automatiseren.

Automatiseer makkelijk herhalende processen

Maak uw eigen Stromen.

U kunt zelf gemakkelijk Stromen gaan maken. Door het klikken en slepen van triggers en acties, krijgt u de mogelijkheid om zelf werkstromen samen te stellen. Dit is mogelijk zonder dat u zelf code hoeft te schrijven. Wilt u eens brainstormen wat voor processen bij u geautomiseerd kunnen worden? Vraag dan een brainstormsessie aan met onze specialisten.

Koppel aan het Power Platform

Power Automate is makkelijk te koppelen aan de overige onderdelen van het Power Platform. Combineer uw stromen met functionaliteit van Power Apps. Of creëer notificaties aan de hand van ingestelde doelen in Power Bi. Zo automatiseert u makkelijk talloze bedrijfsprocessen.

Koppel uw bedrijfsdata aan Power Automate

Toepassingen van
Power Automate Stromen

Met Power Automate kunt u talloze verschillende processen automatiseren. Haal data uit al uw belangrijke databronnen en laat alles op elkaar reageren.

E-mailbijlagen opslaan in OneDrive

Krijg vanuit OneDrive voor Bedrijven eenvoudig toegang tot uw Office 365-e-mailbijlagen. Alle bijlagen die naar het Postvak IN van Office 365 worden verzonden, worden opgeslagen in een map met de naam E-mailbijlagen uit stroom.

E-mailbijlagen opslaan in OneDrive
Storingsdienst – opvolging in Teams Chat

Ontvang in de Teams-chat van uw storingsdienst de klantgegevens en details van de storing. Collega’s kunnen contact met elkaar houden in de chat over opvolging en status van de storing.

Storingsdienst - opvolging in Teams Chat
Verwerk NPS-scores na afsluiting van een project

Met een simpel formulier kunt u een NPS-score ontvangen van een klant. Deze wordt verwerkt met behuklp van Power Automate en de uitslagen zijn zichtbaar in Power BI.

Verwerk NPS score met Power Automate
Verbind uw app met uw databronnen

Verbind uw app met uw databronnen.

Maak verbinding met uw data, ongeacht de opslaglocatie, en ontwikkel geautomatiseerde werkstromen die samenwerking en efficiëntere productiviteit binnen uw bedrijf mogelijk maken. Deel taakautomatisering moeiteloos met je team. Dankzij diepe integratie met SharePoint, OneDrive voor Bedrijven en Dynamics 365 wordt de Stroom in de context van je dagelijkse bezigheden uitgevoerd.

De meest gebruikte koppelingen

Maak een koppeling tussen honderden veel gebruikte data bibliotheken. Zo kunt u ook al uw data gebruiken en acties laten triggeren in Power Automate. Dit zijn een aantal veelgebruikte bronnen.

Office 365 Outlook
Office 365 Outlook
Onedrive
Sharepoint
Sharepoint
Stripe
Stripe
Adobe Sign
Adobe Sign
asana
Asana
Goedkeuringen
Goedkeuringen
Dropbox
Dropbox
Eventbrite
Eventbrite
Mailchimp
Mailchimp
Planner
Planner
Salesforce
Salesforce

Maatwerk koppelingen.

Veel specifieke software werken met bekende database-systemen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te koppelen. Denk aan MySQL of Microsoft SQL databases.

Mocht uw wens een afwijkende databron hebben, dan kunnen wij een op maat gemaakte koppeling maken. Hierdoor converteren wij deze data automatisch naar een ondersteund formaat. Zodra de data in het Power Platform beschikbaar is, kunt u zelf er mee aan de slag.

Maatwerk koppelingen.

Vernieuwen met het
Microsoft Power Platform.

Power Automate
Power Apps
Power BI

Power Automate is onderdeel van het Microsoft Power Platform. Hierbij horen ook Power Apps en Power BI. Tools waarmee u zelf makkelijk apps kunt bouwen die gebruik maken van de stromen van Power Automate. Met Power Bi kunt u visuele bedrijfsanalyses en voorspellingen maken op basis van uw eigen bedrijfsdata. Inbegrepen bij Microsoft 365!

Kennis maken.

Wilt u eens brainstormen over welke processen u kunt versnellen met Power Apps? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens