Microsoft Power BI

Maak uw data visueel met Microsoft Power BI.

Met praktische consultancy begeleiden wij u in de implementatie van Power BI. Wij koppelen uw bronnen en stellen samen met u de eerste rapporten samen. Hierna kunt u zelf aan de slag met het visueel maken van uw data.

Microsoft Power BI

Koppel Power BI aan uw data-bronnen.

Microsoft Power BI is analytische software welke direct inzicht geeft in uw organisatie. Koppel aan honderden databronnen, stel vereenvoudigd uitgebreide rapportages samen en voer ad-hoc analyses uit. Maak mooie rapportages en publiceer ze voor uw organisatie naar een webpagina of een app op mobiel en tablet.

Power BI bij Strandpark Vlugtenburg.

Bekijk hoe Joran Pronk van Strandpark Vlugtenburg zijn boekingsdata van verschillende bronnen combineert in Power BI. Hij kan zo de meest efficiënte boekingsstrategie bepalen voor de toekomst.

Realtime data visualiseren.

Zorg dat u weet wat er op dit moment plaatsvindt en niet alleen wat er in het verleden is gebeurd. Van fabriekssensoren tot bronnen op social media. Met realtime-analyses kunt u op elk moment weloverwogen beslissingen te nemen.

Creëer zelf slimme dashboards en visualisaties.

Koppel Power BI gemakkelijk aan uw applicaties en krijg inzichten in bestaande data die eerder niet mogelijk waren.

Deze video laat in 60 seconden zien hoe makkelijk het is.

Haal kennis in huis.

Wij zullen onze focus er op leggen om u zelf te laten werken in Microsoft Power BI. Natuurlijk realiseren we ons dat niet alles zelfstandig gedaan kan worden. Wij zorgen er voor dat uw data gekoppeld is en beschikbaar staat om inzichtelijk gemaakt te worden. Met hands-on sessies laten wij u kennismaken met het bouwen van de widgets. U zult zien hoe gemakkelijk het is.

De meest gebruikte koppelingen

Uw medewerkers loggen in op een bureaublad in de cloud. Zo hebben ze op elk device, dezelfde werkomgeving. In deze digitale werkomgeving is alles altijd in sync. Mail, bestanden, data. Al uw medewerkers werken met dezelfde gegevens.

Power bi koppelt met Access
Access
Power bi koppelt met Google Analytics
Google Analytics
Power bi koppelt met MySQL
MYSQL
Power bi koppelt met Sql server
SQL Server
Power bi koppelt met Excel
Excel
Power bi koppelt met uw mappen
Mappen
Power bi koppelt met Mailchimp
Mailchimp
Power bi koppelt met ODBC
ODBC
Power bi koppelt met Tekst-bestanden
Tekst
Power bi koppelt met Websites
Webpagina’s
Power bi koppelt met XML
XML
Power bi koppelt met Exchange
Exchange

Maatwerk koppelingen.

Veel specifieke software werken met bekende database-systemen waardoor ze gemakkelijk te koppelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan MySQL of Microsoft SQL databases.

Mocht uw applicatie een afwijkende databron hebben, kunnen wij een op maat gemaakte koppeling leggen waardoor wij deze data automatisch converteren naar een ondersteund formaat. Zodra de data in Microsoft Power BI beschikbaar is, kunt u zelf er mee aan de slag.

Maatwerk koppelingen van bijvoorbeeld MySQL of Microsoft SQL

Deze bedrijven maken gebruik van Power BI.

strandpark vlugtenburg - 's-gravenzande
BRI groep - Wateringen

Vernieuwen met het
Microsoft Power Platform.

Microsoft Power Automate
Microsoft Power Apps
Microsoft Power BI

Power Apps is onderdeel van het Microsoft Power Platform. Hierbij horen ook Power Automate en Power Apps. Tools waarmee u uw bedrijf kunt automatiseren en zelf apps kunt bouwen zonder code. Inbegrepen bij Microsoft 365!

Hoe verrijkt u uw data?

Microsoft Power Bi biedt uitgebreide mogelijkheden. Verschillende koppelingen, verschillende visualisatiemogelijkheden. Wilt u weten op welke manier u uw data inzichtelijk kunt maken? Bel dan met Mike. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Mike Smits

Mike Smits

Productspecialist

088 7071 723

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? En of u het ook kunt gebruiken? Wij helpen u graag op weg.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens