Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams.

Een telefooncentrale op locatie is tegenwoordig niet meer nodig. U belt met uw eigen vaste nummers via Microsoft Teams; de meest complete applicatie om samen te werken. Kostenbesparend en tegelijkertijd meer functionaliteit.

Mobiel bellen en gebeld worden op je vaste telefoonnummers dankzij Microsoft Teams

Hoe belt u met Teams?

Bel en wordt gebeld met uw eigen vaste telefoonnummers in Microsoft Teams. De software van Microsoft bevat een fantastische telefoniefunctie die alle gangbare functionaliteit bevat van standaard telefooncentrales. De software wordt continue doorontwikkeld en krijgt constant nieuwe functionaliteit. Daarnaast is de software hét platform voor uw medewerkers om in samen te werken. Het biedt dus veel meer mogelijkheden dan alleen maar bellen.

De voordelen van bellen met Teams.

Met Microsoft Teams kunt u goedkoper telefoneren dan met traditionele telefoonlijnen. Ook krijgt uw organisatie in één keer de beschikking over een volledige telefooncentrale. 

  • Bespaar op telefoonkosten
  • Niet investeren in dure hardware
  • Digitale complete telefooncentrale
  • Bereikbaar op vaste én mobiele nummers
  • Videobellen
  • Integratie van werkplek én smartphone
  • Eenvoudig switchen tussen devices
Bellen met Teams met een Jabra headset

Hoe werkt bellen met teams?

Met een zakelijk abonnement op Microsoft 365 belt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt via internet. Omdat de telefooncentrale in de cloud draait, heeft u geen grote investering nodig. U heeft dezelfde opties als met een fysieke telefooncentrale, maar past instellingen veel makkelijker aan, omdat u zelf makkelijk de centrale kunt beheren.

Reset heeft een eigen Session Border Controller (SBC) ontwikkeld. Zo hoeft u geen gebruik te maken van de prijzige SBC van Microsoft. Doordat reset zijn eigen SBC heeft, zijn maatwerk opties mogelijk. Zo is het bellen met Teams veel flexibeler en biedt het ruimte.

Makkelijk zelf beheren.

Met de Microsoft Teams app op uw computer past u gemakkelijk zelf talloze instellingen aan. Automatisch doorverbinden als u afwezig bent, of niet op kunt nemen, bijvoorbeeld.

Bel met een vast nummer - met Microsoft Teams

Microsoft Teams op uw smartphone.

Tegenwoordig kunnen dankzij de krachtige 4G en 5G netwerken ook mobiele telefoons makkelijk worden gebruikt als zakelijke telefoon. U hoeft alleen maar de Microsoft Teams app te downloaden en in te loggen. Zo bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten, telefoneert u voordeliger en krijgt u al uw functies van uw telefooncentrale ook op uw mobiele telefoon. U krijgt dus als het ware een DECT-telefoon met wereldwijd bereik.

Integreer Microsoft Teams in uw systeembeheer.

Bellen met Teams maakt een overzichtelijke manier van communiceren mogelijk. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools in zitten die uw bedrijf nodig heeft. Alle ICT die u nodig heeft bij één partner, inclusief onderhoud en vaste duidelijke prijzen, nooit verrassingen achteraf.

Hoe maakt Teams uw bedrijf beter bereikbaar?

Bellen met Microsoft Teams maakt uw medewerkers beter bereikbaar en scheelt dus tijd. Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Bel dan met Frank. Hij informeert u graag over de mogelijkheden van Teams en vertelt wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

U kunt natuurlijk ook bellen met 0174 200 307, mailen met f.vanderzalm@reset.nl of neem direct via Microsoft Teams contact met mij op.

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens