Direct Routing met Microsoft Teams

Direct Routing met Microsoft Teams.

Met Direct Routing (ook wel SIP-trunking) via onze SBC maken we uw bestaande telefoonnummers beschikbaar in Microsoft Teams. Zo voegt u belfunctionaliteit toe aan de beste software om mee samen te werken.

Direct Routing met Microsoft Teams
Microsoft teams

Wat kunt u met Direct Routing in Teams?

Microsoft Teams is een geweldige tool voor teams om samen te werken. Als u ook een efficiënte manier nodig heeft om met de buitenwereld te communiceren, zakelijke telefoongesprekken te voeren of te ontvangen, spraakmenu’s te maken, wachtrijen te maken, oproepen op te nemen, gedetailleerde statistische rapporten te krijgen en meer, hoeft u niet verder te zoeken dan onze Direct Routing integratie met Microsoft Teams.

Direct Routing met Teams.

Met Direct Routing voor Microsoft Teams is het niet alleen mogelijk om te bellen voor uw Microsoft 365-gebruikers. Het levert ook een talloze extra functies zoals: oproepopname naar OneDrive of SharePoint, geautomatiseerde spraakmenu’s, oproepwachtrijen, oproepen parkeren, bel- en zoekgroepen, op tijd gebaseerde routering en nog veel meer! Alles vanuit één gebruiksvriendelijk webportaal.

Bellen met Teams op uw laptop
Van ZZP'er tot multinational

Van ZZP’er tot multinational.

Direct Routing is voor iedereen beschikbaar, of u nu een enkele gebruiker bent of een wereldwijde onderneming. Integreer uw Microsoft Teams-account met uw bestaande telefoonnummers voor een vast bedrag per maand.

In tegenstelling tot andere serviceproviders die Microsoft-teams aanbieden, is er geen minimumcontract bij Reset. Het is altijd mogelijk om nieuwe gebruikers toe te voegen en belplannen bij te stellen zonder vast te zitten aan ingewikkelde contractvoorwaarden. Stap vandaag nog over van uw verouderde telefoonsysteem naar het toonaangevende communicatieplatform!

Veelgestelde vragen over Direct Routing.

Direct Routing stelt klanten in staat om zelf hun telecomprovider, zoals Reset, te kiezen om telefoongesprekken in en uit de Teams-applicatie te routeren. In feite kunt u Teams gebruiken om te bellen en gebeld te worden.

Om de Direct Routing met Microsoft Teams te gebruiken, heeft u een Microsoft 365-abonnement nodig met Microsoft Enterprise E1-, E3- of E5-licentie met een ‘telefoonsysteem’-add-on. Er is ook een telefoonnummer vereist om te kunnen bellen of gebeld te worden. Bovendien kunt u desgewenst Teams-compatibele hardware kopen om te bellen of te bellen zonder software op uw pc te gebruiken.

We bieden een reeks MS Teams-gecertificeerde deskphones van Yealink en headsets van Jabra. Teams-bureautelefoons gebruiken eigen Microsoft-spraakcodering en daarom werken andere VoIP-telefoons niet met Teams. In overleg zijn talloze modellen mogelijk.

U belt met Teams via de Microsoft Teams-apps. Apparaten die zijn gecertificeerd voor Teams, bieden een naadloze Teams-ervaring op bureautelefoons, conferentietelefoons en vergaderruimtesystemen. Lees hier meer informatie over door Microsoft Teams gecertificeerde apparaten.

Ja, u kunt uw telefoonnummers overdragen van uw huidige serviceprovider. Nadat uw telefoonnummers zijn overgedragen, wordt Reset uw serviceprovider. Zowel, regionale, service-nummers 088, 085, 0900, als buitenlandse nummers.

Ja, in 2021 gaat Skype for Business met pensioen. Als u Skype voor Bedrijven gebruikt, zult u geen verandering in de service ervaren tot 31 juli 2021, maar we raden u ten zeerste aan om nu te beginnen met migreren naar de nieuwe Microsoft Teams-service. Dit is een makkelijkere en uitgebreidere manier om binnen het bedrijfsleven te communiceren.

Heeft u een vraag?

Ik ben Frank, en ik vertel u graag alles over Direct Routing. Bel mij op 0174 200 307 of mail met f.vanderzalm@reset.nl.

Frank van der Zalm – productspecialist

Telefonie in uw totaaloplossing.

Uiteraard heeft u telefonie nodig voor uw bedrijf, maar u heeft nog veel meer nodig. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Alle ICT die u nodig heeft bij één partner, inclusief onderhoud en vaste duidelijke prijzen, nooit verrassingen achteraf.

Bel ons, of wij bellen u, met Teams.

Als u uw gegevens invult, belt één van onze specialisten u zo spoedig mogelijk. We vertellen graag alles wat we weten over digitale telefonie.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist


    Ik heb support nodig