Hardware om te bellen met Microsoft Teams

Hardware om te bellen met Microsoft Teams.

U zijn veel verschillende oplossingen om te bellen met Teams. Van deskphone, integratie in uw auto tot app in uw broekzak. Op elk moment van de dag bent u bereikbaar op een manier zoals u dat wilt.

Een device voor elke situatie.

Een bedrijf vereist soms specifieke diensten als het gaat om telefonie. Reset is leverancier van grote hardware merken. Hiermee kan er gekeken worden naar de specifieke wensen van uw bedrijf, zodat u optimaal kunt bellen met Teams.

Houdt uw handen vrij.

Zorg voor een effectievere werkomgeving met de bluetooth headsets van Jabra. Koppel deze headsets aan uw laptop of telefoon en neem gesprekken op via de knoppen op de headset. Zo kunt u makkelijk doorwerken, zonder telefoon vast te hoeven houden. U heeft überhaupt geen deskphone meer nodig. Want een headset met Teams maakt een vaste bureautelefoon overbodig.

Ook in de auto houdt u uw handen vrij. Want Apple Carplay en vele carkits ondersteunen bellen met Teams.

Bellen met Teams met een Jabra headset
Met een headset heeft u geen deskphone meer nodig.
Yealink - bellen met Teams

Ouderwets modern maken.

Een vast toestel op uw bureau klinkt misschien ouderwets, maar Yealink heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. Reset levert de nieuwste Yealink deskphones met Microsoft Teams geïntegreerd. Met het kleurenscherm op uw toestel kiest u makkelijk het juiste contactpersoon en kunt u zelfs videobellen. De toestellen zijn er in verschillende soorten en maten, om aan uw eisen en wensen te voldoen.

Altijd en overal bereikbaar.

Op elke smartphone is Microsoft Teams te installeren en kunt u ook bellen met Teams. Dit stelt uw gehele team in staat om overal bereikbaar te zijn, ook als zij werk uitvoeren op locatie.

Modern vergaderen.

Digitaal vergaderen is tegenwoordig een onmisbare functie in uw bedrijf. Sluit het presentatiescherm in uw vergaderruimte aan op een Microsoft Teams Rooms systeem. En maak uw vergaderruimte digitaal beschikbaar voor de buitenwereld. Dankzij een camera en een beeldscherm deelt u presentaties en vergadert u met collega’s of externe bedrijven, waar ze ook zijn.

Bel ons, met Teams.

Wij bellen zelf met Teams, wilt u eens horen hoe dat klinkt? Bel ons op! Onze medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden van bellen met Microsoft Teams.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

Of neem direct via Microsoft Teams contact met mij op.

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens