PBX telefooncentrale

Het kan zijn dat u de bewuste keuze voor een fysieke telefooncentrale op eigen locatie wilt maken. Dan is een PBX-telefooncentrale de oplossing. 

Contact met Reset

Een fysieke centrale op locatie

U kunt kiezen uit drie verschillende modellen (Smart, Professional of Enterprise), die in het maximum aantal gebruikers en op functionaliteiten verschillen.

PBX Smart

De PBX Smart is de ideale fysieke telefooncentrale voor kleinere organisaties die telefonisch goed bereikbaar willen zijn. Zo kunt u onder andere klanten laten weten welke openingstijden uw organisatie hanteert of een gebruiksvriendelijk keuzemenu creëren.

  • Basisfuncties beschikbaar
  • Maximaal 20 toestellen
bellen met voip
bellen met uw eigen devices

PBX Professional

Deze telefooncentrale kan gebruikt worden met maximaal 100 toestellen en geeft u de keuze uit alle functies van onze PBX. Ten opzichte van de PBX Smart kunt u met deze telefooncentrale bijvoorbeeld ook functies als gespreksopname en een wachtrij met muziek gebruiken.

  • Beschikking over alle functies
  • Maximaal 100 toestellen

PBX Enterprise

Indien u meer functies wilt of met meer toestellen wilt gaan werken, dan kunnen wij ook een telefooncentrale op maat leveren. Doordat wij onze telefooncentrales volledig zelf ontwikkelen, kunnen wij door middel van maatwerk de juiste functies voor uw PBX creëren.

  • Beschikking over alle functies
  • Maatwerk gericht op uw organisatie
  • Geen maximum aantal toestellen
werken met elk device

Deze bedrijven bellen met Reset.

Greenspeed - Rotterdam
Racket en Fitnesscentrum de Rhijenhof - Wateringen
Breumelhof - Den Haag
Schoonmaakbedrijf Unidos - Wateringen

Integreer uw PBX in uw systeembeheer.

Bellen met een PBX maakt een overzichtelijke manier van communiceren mogelijk. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools in zitten die uw bedrijf nodig heeft. Alle ICT die u nodig heeft bij één partner, inclusief onderhoud en vaste duidelijke prijzen, nooit verrassingen achteraf.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 888 of mailen met sales@reset.nl

Rolf de Keyzer - accountmanager
Rolf de Keyzer – accountmanager

    Uw gegevens