Vaste nummers mobiel

Vaste nummers mobiel bereikbaar.

Microsoft Teams met telefonie-integratie maakt vaste lijnen bereikbaar op alle devices: smartphone, computer en tablet. Ongeacht of het regionale (070), service (088), of buitenlandse (+49) nummers zijn. Waar u ook bent, u bent bereikbaar op uw bekende nummers.

maak uw vaste nummers mobiel bereikbaar

Hoe het technisch werkt.

Uw vaste lijnen komen binnen op een Session Border Controller. Deze SBC knoopt het vaste net aan het digitale systeem van Microsoft Teams. Teams bevat de complete functionaliteit van een telefooncentrale en maakt u zo digitaal bereikbaar

De voordelen van vaste nummers op mobiel.

Door met Teams uw vaste nummers mobiel beschikbaar te maken, bent u voortaan overal te bereiken op uw bekende nummers. U hoeft hierdoor nog maar één zakelijk telefoonnummer te communiceren. Makkelijker voor uzelf, en uw klant.

U belt ook uit met uw vaste nummers. In Teams kunnen zelfs meerdere telefoonnummers worden ingesteld. Zo kunt u zelf kiezen met welk nummer u uitbelt.

Mobiel bellen en gebeld worden op je vaste telefoonnummers dankzij Microsoft Teams

vaste nummers bereikbaar op smartphone, computer of tablet

Gebruik élk vast nummer.

Regionale, buitenlandse en niet-regio-gebonden nummers kunnen in Teams worden gebruikt.

Als landelijk actieve organisatie kan het verstandig zijn om telefoonnummers te gebruiken die niet regio gebonden zijn. Hiervoor zijn 085 en 088, niet regio gebonden netnummers, beschikbaar. Ook deze kunnen worden geïntegreerd in Teams.

Vaste nummers bereikbaar op élk apparaat.

U kunt de Microsoft Teams applicatie op mobiel, tablets en laptops installeren. Zo bent u altijd en overal bereikbaar op uw vaste nummers. U telefoneert voordeliger en krijgt u alle functies van uw telefooncentrale ook op uw mobiele telefoon.

Is Microsoft Teams ook uw nieuwe telefooncentrale?

Een telefooncentrale op locatie is tegenwoordig niet meer nodig. U belt met uw eigen vaste nummers via Microsoft Teams; de meest complete applicatie om samen te werken. Kostenbesparend en tegelijkertijd meer functionaliteit.

Hoe maakt Teams uw bedrijf beter bereikbaar?

Bellen met Microsoft Teams maakt uw medewerkers beter bereikbaar en scheelt dus tijd. Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Bel dan met Frank. Hij demonstreert graag de mogelijkheden van Teams en laat zien wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

U kunt natuurlijk ook bellen met 0174 200 307 of mailen met f.vanderzalm@reset.nl

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens