Voordelen van bellen met Microsoft Teams

Voordelen van bellen met Microsoft Teams.

Met Microsoft Teams krijgt uw organisatie in één keer de beschikking over een volledige telefooncentrale die vele voordelen met zich mee brengt. Zowel qua functionaliteit als financiële voordelen.

De voordelen van bellen met Teams

Hoe belt u met Teams?

Bel en wordt gebeld met uw eigen vaste telefoonnummers in Microsoft Teams. De software van Microsoft bevat een fantastische telefoniefunctie die alle gangbare functionaliteit bevat van standaard telefooncentrales. De software wordt continue doorontwikkeld en krijgt constant nieuwe functionaliteit. Daarnaast is de software hét platform voor uw medewerkers om in samen te werken. Het biedt dus veel meer mogelijkheden dan alleen maar bellen.

De voordelen van bellen met Teams.

Met Microsoft Teams bevat een volledige telefooncentrale met alle bekende functies. Doordat deze compleet digitaal werkt brengt dit vele voordelen met zich mee, zowel technisch als financieel.

Bespaar op telefoonkosten

U belt compleet digitaal. Onderling bellen uw collega’s gratis. Of dat nu is met mobiel of via de computer. Ook naar buiten belt u goedkoper dan via een traditionele telefoonlijn.

 • Geen lokale telefooncentrale meer nodig
 • Geen dure telefoons, maar gebruik de Teams-app op bestaande smartphones of met een headset op uw laptop
 • Geen belminuten of tikken, maar vaste bundels
 • Geen extra telecomleverancier, maar geïntegreerd in uw bestaande ICT-beheer
 • Geen tussenpartijen, Reset levert direct en heeft alle kennis in huis.

Niet meer investeren in dure hardware

Teams is een softwarematige telefonie-oplossing. De telefooncentrale draait digitaal in de cloud en u belt met de Teams-app. Deze integreert op nieuwe smartphones zelfs rechtstreeks in het OS, waardoor u bijna geen verschil merkt. U kunt daarnaast ook bellen met een laptop met headset, of zelfs met een tablet.

Lees uitgebreid over hoe moderne telefonie integreert in uw ICT.

download whitepaper bellen met teams
Bellen met Teams met een Jabra headset

Mobiel bellen en gebeld worden op vaste nummers

Microsoft Teams met telefonie-integratie maakt vaste lijnen bereikbaar op alle devices: smartphone, computer en tablet. Ongeacht of het regionale (070), service (088), of buitenlandse (+49) nummers zijn. Waar u ook bent, u bent bereikbaar op uw bekende nummers.

Digitale complete telefooncentrale

De telefooncentrale waar uw belplannen, wachtrijen en dergelijke mee worden afgehandeld staat bij Microsoft in de cloud. Deze wordt constant geüpdatet, zodat u altijd de nieuwste functionaliteiten heeft op bel-gebied.

Videobellen, videovergaderen

Elke oproep kan worden omgezet naar een videogesprek. Ook kunnen gesprekken makkelijk worden uitgebreid met andere deelnemers. Zelfs uw vergaderruimtes kunnen worden aangesloten met Teams Rooms.

Eenvoudig switchen tussen devices, bel met elk apparaat

U begint met bellen in de auto met uw carkit. Als u bent gearriveerd belt u verder met uw smartphone terwijl u naar kantoor wandelt. Op kantoor zet u het gesprek over naar uw laptop, belt verder met uw headset en breidt het gesprek uit naar een videomeeting waarbij u een presentatie deelt. Teams werkt op elk device. Bekijk hardware om te bellen met Teams.

De voordelen
van Bellen met Teams bij Reset.

Reset heeft jarenlange ervaring met de integratie van telefonie en ICT. Als regionale Microsoft Gold partner bieden wij een unieke integratie met het Teams platform dat prachtig maatwerk mogelijk maakt:

 • Platform-integratie met Teams dankzij Microsoft Partnerschap
 • Integratie van analoge apparaten (zoals deurbel, lift of slagboom)
 • Telefoonlijnen volledig bij ons in beheer (niet bij Microsoft)
 • Volledige integratie van vaste telefonie in de Teams-app
 • De beste ondersteuning dankzij Advanced Microsoft Support
Gebruikt u al Microsoft 365?

Gebruikt u al Microsoft 365?

Reset kan uw telefoonnummers integreren zodat u kunt gaan bellen met Teams. Ook maakt ons partnerschap met Microsoft het mogelijk om uw huidige Microsoft 365 licenties goedkoper aan te bieden.

Wij bieden Microsoft Advanced Support. Wij staan hierbij in direct contact met Support van Microsoft, techneuten en ontwikkelaars en hebben voorrang op partners met Premium Support. Zo kunnen wij u snel ondersteunen met oplossingen bij problemen, advies voor architectuur en ontwerpen.

Hoe maakt Teams uw bedrijf beter bereikbaar?

Bellen met Microsoft Teams maakt uw medewerkers beter bereikbaar en scheelt dus tijd. Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Bel dan met Frank. Hij informeert u graag over de mogelijkheden van Teams en vertelt wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

U kunt natuurlijk ook bellen met 0174 200 307, mailen met f.vanderzalm@reset.nl of neem direct via Microsoft Teams contact met mij op.

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

  Uw gegevens