Wat zijn de voordelen van onze VoIP?

Alle voordelen voor uw onderneming op een rij.

Functies
Functies

Met VoIP van Reset beschikt u in één keer over een professionele telefooncentrale binnen uw organisatie. Met de vele beschikbare functies kunt u er snel voor zorgen dat uw klanten altijd de juiste respons krijgen.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid

Door een goed belplan voor uw organisatie in te stellen kunt u ervoor zorgen dat een oproep altijd op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt. Ook kunt u ieder toestel (vast, DECT of mobiel) inzetten om uw bereikbaarheid te vergroten.

Maatwerk
Maatwerk

Naast de vele functies die wij standaard aanbieden, kunnen wij altijd maatwerk verzorgen. Zo kunnen wij diverse koppelingen realiseren, waardoor uw telefooncentrale en applicaties informatie met elkaar kunnen uitwisselen.

Schaalbaar
Schaalbaar

Het aantal gebruikers van uw telefooncentrale kan gemakkelijk met uw organisatie meegroeien. U heeft de mogelijkheid om snel en eenvoudig gebruikers aan- of af te melden.

Cloud of fysiek
Cloud of fysiek

U heeft bij Reset de keuze uit twee verschillende telefooncentrales: een telefooncentrale in de cloud (Cloud VoIP) of een fysieke telefooncentrale (PBX).

Ondersteuning
Ondersteuning

Indien u een vraag of storing heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Reset is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Terug naar boven