Managed Antivirus

Altijd bestand tegen cyberaanvallen

Onze Managed Antivirus maakt gebruik van Bitdefender, een bewezen oplossing in de zakelijke markt op gebied van antivirus, antimalware, content-filtering en ransomware-beveiliging. In combinatie met onze Cloud Back-up en Security Audits bieden wij een waterdichte oplossing tegen cyberaanvallen.

Heeft u advies nodig? Bel met een productspecialist.

088 7777 888

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Monitoring geïntegreerd

Ons Network Operations Center garandeert altijd de juiste werking

Bewezen technologie

Een bewezen product voor de zakelijke markt, gebaseerd op Bitdefender

Geen vaste contracten

Betaal enkel voor hetgeen u gebruikt

Snelle oplevering mogelijk

Oplevering binnen
1 uur zonder meerprijs

Gratis ondersteuning

Dagelijks bereikbaar van 08:00 t/m 17:30.
24/7 storingsdienst.

Signatuur gebaseerde scans

Scan uw systemen met de laatste up-to-date virusdefinities welke bescherming bieden tegen de laatste malware-bedreigingen.

Gedragsherkenning

Detecteer programma’s en bestanden die gedrag vertonen die virussen zouden kunnen zijn. Zo houden we onbekende malware buiten de deur.

Notificaties

Krijg realtime notificaties en diepgaande rapportages van uw endpoints. Als er een infectie plaatsvindt zorgen we er voor dat alles snel weer onder controle is.

Ongewenste software blokkeren

Blokkeer uw gebruikers om ongewenste software te installeren. Verhoog hiermee de productiviteit en maak het onmogelijk om onveilige applicaties te installeren.

Firewall

Help uw eindgebruikers zich te beschermen. Voorzie uw werkplekken van een intelligente en volledig configureerbare twee-weg firewall.

Content Filtering

Blokkeer het bezoeken van websites aan de hand van de content. Bepaald door middel van categorieën van welke soorten websites toegestaan zijn.

Antivirus geïntegreerd in onze monitoring

Onze Managed Antivirus dienst is direct geïntegreerd in ons monitoringsysteem. Niet correct functioneren van endpoints zal door ons Network Operations Center worden opgevolgd zodat deze altijd beschikbaar is en betrouwbaar functioneert.

Lees meer over onze monitoring

Antivirus, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting en VoIP.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Antivirus, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting, VoIP en backup.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Wilt u meer weten over Antivirus met Reset Unlimited?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ga naar onze contactpagina

Of bel ons op: 088 7777 888