Cloud Back-up

Bescherm uw bedrijf tegen het onverwachte

Een goede back-up is één ding, maar een goed herstel is nog belangrijker. Met Cloud Backup is uw organisatie altijd verzekerd van een recente kopie van alle belangrijke bedrijfsdata. Hiermee zorgen we er niet alleen voor dat individuele bestanden hersteld kunnen worden, maar ook complete servers en systemen. Zo kunnen we er bij calamiteiten altijd voor zorgen dat uw bedrijfsprocessen weer snel hervat kunnen worden.

Heeft u advies nodig? Bel met een productspecialist.

088 7777 888

Probeer 30 dagen vrijblijvend Cloud Back-up.

Uw data binnen Nederland

Uw data op eigen omgeving in ons datacenter

Hoge beschikbaarheid

Wij behalen een beschikbaarheid van 99,9%

Geen vaste contracten

Betaal enkel voor hetgeen u gebruikt

Snelle oplevering mogelijk

Oplevering binnen
1 uur zonder meerprijs

Gratis ondersteuning

Dagelijks bereikbaar van 08:00 t/m 17:30.
24/7 storingsdienst.

Onbeperkte opslag

Door de digitalisering wordt de hoeveelheid data waarmee organisatie moeten werken steeds groter. Hierdoor wordt de omvang van uw back-ups ook steeds groter en onvoorspelbaar. Met Cloud Back-up krijgt u de mogelijkheid tot onbeperkte opslag voor uw back-up.

Deduplicatie

Met deduplicatie wordt data eerst geanalyseerd of er geen dubbele gegevens worden gekopieerd. Dit zorgt ervoor dat er alleen nieuwe data verstuurd wordt, daardoor er minder bandbreedte vereist is en back-ups sneller gerealiseerd worden.

Frequenties en versies

In overleg met uw organisatie kunnen wij bepalen hoe vaak het noodzakelijk is dat er een back-up gemaakt wordt. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat oudere versies op de juiste manier en met de door u gewenste regelmaat worden opgeslagen.

Individuele data herstellen

Naast volledige back-ups van servers of workstations is het met Cloud Back-up ook mogelijk om individuele data te herstellen. Hierdoor kunnen wij voor uw
organisatie verdwenen bestanden, mappen en databases terughalen.

Bare Metal Restore

Om een back-up volledig te kunnen herstellen is het met onze oplossing niet noodzakelijk om te beschikken over de eerder geïnstalleerde software of besturingssystemen. Hierdoor kunnen back-ups direct op nieuwe hardware (‘bare metal’) hersteld worden.

Ondersteuning

Wij bieden volledige ondersteuning aan om de back-up van uw systemen te installeren en configureren. Daarnaast bieden we jaarlijks een Disaster Recoverysimulatie aan om uw back-up te controleren.

Back-up met True-Delta technologie

We zijn in staat om 9,000 bestanden per seconden te back-uppen. Enkel de wijzigingen zullen worden verwerkt, zonder volledige (en trage) systeemscans te maken. Gemiddeld kan een backup voltooien door minder dan een 0.5% van de totale backup-set te verwerken.

Lees meer over de technologie achter Cloud Backup

Cloud Backup, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Cloud-backup tot webhosting en VoIP.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Cloud Backup, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Cloud-werkplek tot webhosting, VoIP en backup.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Wilt u meer weten over Cloud Backup met Reset Unlimited?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ga naar onze contactpagina

Of bel ons op: 088 7777 888