Cloud Desktop

Altijd en overal toegang tot uw online werkplek

Dankzij een Cloud Desktop heeft u feitelijk geen high-end computers en servers meer nodig. Op afstand werkt u namelijk in uw eigen omgeving die is ondergebracht in het datacenter van Reset. Op deze manier wordt het beheer van uw ICT-omgeving centraal onder gebracht. Zo kunt u zeer efficient uw complete digitale infrastructuur beheren en mee laten groeien met uw bedrijf. Bij groei in een ouderwetse omgeving met losse PC’s en servers kunnen zich allerlei capaciteitsproblemen voor doen. Denk aan ruimtegebrek op de server of snelheidsproblemen. In de Cloud zijn deze problemen met één druk op de knop op te lossen en het kost u niets extra. Reset bezit de kennis en ervaring om elke inrichting of aanpassing aan te zien komen en pro-actief op te lossen. Door uw ICT-omgeving in de cloud te plaatsen heeft u bovendien geen dure hardware meer nodig. Alle rekenkracht bevindt zich tenslotte in de Cloud.

Heeft u vragen? Bel dan met onze productspecialisten

088 7777 888

Probeer 30 dagen vrijblijvend Cloud Desktop.

remote desktop op elk device

Uw eigen Cloud Desktop

Met Cloud Desktop hoeft u geen investeringen meer te doen in kostbare servers en licenties. Ook het onderhoud aan uw werkplekken is inbegrepen: wij voeren standaard updates en patches uit en doen aanpassingen wanneer die nodig zijn. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand, waardoor de kosten voor uw ICT een stuk voorspelbaarder en overzichtelijker worden. Zo kunt u met een Cloud Desktop uw medewerkers sneller en voordeliger voorzien van een volledige en nieuwe werkplek.

cloud desktop

Cloud Desktop

Een Windows bureaublad voorzien van alle essentiële software.

  • Ondersteuning is inbegrepen

  • Uw eigen applicaties

  • Nextcloud voor bestands-synchronisatie

  • Two-factor authentication

  • 100 GB opslag per gebruiker

  • Antivirus en Heartbeat Registratie is inbegrepen per cloud desktop gebruiker.

Altijd up-2-date

Altijd de meest recente software-updates ter beschikking

Pay per use

Geen onverwachte kosten of hoge investeringen; betalen naar gebruik

Op- én afschalen

Aanmaken of juist verwijderen van gebruikers mogelijk binnen 1 uur

24/7 Support

Servicedesk bereikbaar van 08:00 t/m 17:30 en 24/7 storingsdienst

Data veiligheid

Uw bedrijfsgegevens veilig in ons datacenter in Nederland

Beschikking over al uw applicaties

Met Cloud Desktop kunnen zowel online als lokale applicaties moeiteloos worden opgenomen. Cloud Desktop is benaderbaar van alle soorten devices en bied u dezelfde mogelijkheden als u gewend bent met een lokale pc.

gebruik alle apps

Cloud Desktop, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting en VoIP.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Cloud Desktop, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting, VoIP en backup.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Wilt u meer weten over Cloud Desktop met Reset Unlimited?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ga naar onze contactpagina

Of bel ons op: 088 7777 888