IT Monitoring

24/7 verzekerd van continuïteit

Met Monitoring van Reset voorkomt u uitval van systemen in uw ICT-omgeving. Met ons product Heartbeat Monitoring verzekert u zich ervan dat uw systemen nauwlettend in de gaten worden gehouden en dat er wordt ingegrepen wanneer dit gewenst is. Door Monitoring houdt u vervelende vertragingen in uw ICT-omgeving tegen.

Onze monitoringdiensten gaan verder;  door middel van duidelijke rapportages krijgt u inzicht in de processen van uw ICT-omgeving. Op deze manier signaleren we op tijd waar er eventueel veranderingen nodig zijn maar kunnen we ook anticiperen voordat het een belemmering wordt. Daarnaast is Heartbeat Monitoring het basisproduct van veel van onze Managed Services en is het te combineren met diverse integraties.

Heeft u advies nodig? Bel met een productspecialist.

088 7777 888

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Besparen

Proactief problemen binnen uw ICT-omgeving voorkomen

Continuïteit

U bent verzekerd van de optimale werking van uw ICT-omgeving

Reactiesnelheid

Bij calamiteiten wordt uw probleem direct opgepakt

Inzicht

Met rapportages en het klantportaal blijft u geïnformeerd

Maatwerk

Uw specifieke wensen vertalen wij naar concrete oplossingen

Waarom kiezen voor Heartbeat Monitoring?
De voordelen op een rij

Remote Support

Met Heartbeat Monitoring stelt u Reset in staat om, indien noodzakelijk, uw systemen over te nemen. Zo kunnen wij snel hulp op afstand bieden bij problemen die niet door monitoring ondervangen kunnen worden.

Asset Management

Wanneer uw organisatie groeit, krijgt u te maken met steeds meer apparaten. Met Heartbeat Monitoring heeft u in één keer een overzicht van uw hardware. Merken, specificaties, serienummers of fabrieksgaranties: u kunt het allemaal achterhalen.

Rapportages

Hiermee krijgt u beter inzicht in de processtromen waarin uw systemen en netwerk moeten kunnen (blijven) functioneren en in de uptime van uw ICT-omgeving. Met deze gegevens zijn bovendien eventuele complicaties nog sneller en beter aan te wijzen.

Scripting

U kunt scripts automatisch en/of centraal uitrollen op systemen waarop Heartbeat Monitoring geïnstalleerd is. Hierdoor kunnen systemen nog efficiënter beheerd en bijgewerkt worden.

Klantportaal

Met het klantportaal heeft u altijd en overal de mogelijkheid de actuele status van uw ICT-omgeving te bekijken. Naast de status kunt u het portaal ook gebruiken om een apparaat remote over te nemen of te controleren of de omgeving wel volledig in het systeem staat.

Automatisch herstel

Om de doorloop van cruciale bedrijfsprocessen te waarborgen is het mogelijk om bij storingen uw systemen automatisch te herstellen.

Welke variant past bij uw organisatie?

Alle endpoints in het uw netwerk kunnen worden opgenomen in de monitoring. Van smartphones tot liften. Of zelfs het geheugen en de temperatuur van uw servers. We hebben verschillende varianten van onze monitoring hiervoor beschikbaar.

Bekijk de verschillende Monitoring varianten

IT monitoring, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Monitoring tot webhosting en VoIP.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

IT Monitoring, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Cloud-werkplek tot webhosting, VoIP en backup.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Wilt u meer weten over IT Monitoring met Reset Unlimited?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ga naar onze contactpagina

Of bel ons op: 088 7777 888