Microsoft Power BI

Bouw zelf uitgebreide rapportages

Microsoft Power BI is analytische software welke direct inzicht geeft in de organisatie. Koppel aan honderden databronnen, stel vereenvoudigd uitgebreide rapportages samen en voer ad-hoc analyses uit. Maak mooie rapportages en publiceer ze voor uw organisatie naar een webpagina of een app op mobiel en tablet. Iedereen kan gemakkelijk zelf dashboards samenstellen met een volledige helikopterview uit verschillende applicaties en andere databronnen.

Wij geloven er in dat u zelf uw data het beste kent. Niets is makkelijker dan zelf inzichten te bouwen. Wij zullen onze focus er op leggen om u zelf te laten werken in Power BI.

Weten wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Bel met een Power BI-specialist.

088 7777 888

Meld u direct aan voor een gratis introductie-sessie


Power BI

Stel gemakkelijk rapportages samen

Koppel Power BI gemakkelijk aan uw applicaties en krijg inzichten in bestaande data die eerder niet mogelijk waren.

De meest gebruikte koppelingen

Microsoft Power BI koppelt met honderden verschillende databronnen. Als er ondersteuning mist, is het alsnog gemakkelijk om data te converteren of een koppeling te ontwikkelen.

Access

Google Analytics

MySQL

SQL Server

Excel

Folder

MailChimp

ODBC

Tekst

Webpagina’s

XML

Exchange

Maatwerk koppelingen

Veel specifieke software werken met bekende database-systemen waardoor ze gemakkelijk te koppelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan MySQL of Microsoft SQL databases.

Mocht uw applicatie een afwijkende databron hebben, zal onze Software Developer een op maat gemaakte koppeling leggen waardoor wij deze data automatisch converteren naar een ondersteund formaat. Zodra de data in Microsoft Power BI beschikbaar is, kunt u zelf er mee aan de slag.

Microsoft Power BI, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting en VoIP.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Microsoft Power BI, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting, VoIP en backup.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Wilt u meer weten over Microsoft Power BI met Reset Unlimited?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ga naar onze contactpagina

Of bel ons op: 088 7777 888