Webhosting

Uw site veilig en snel online

Plesk is de software die op de webserver draait. Hiermee kunt u alle facetten van uw website en wat er met uw domeinnaam te maken heeft beheren.

Van ftp-toegang tot databases, van SEO tot een nieuwe WordPress installatie. Plesk bevat uitgebreide mogelijkheden en instellingen. Vooral voor WordPress installaties is het een ideale tool. Want vanuit Plesk kunt u ook makkelijk al uw plug-ins en thema’s up to date houden, dat kan zelfs automatisch plaats vinden. Daarnaast bevat Plesk nog een heel rijtje handige mogelijkheden.

Heeft u advies nodig? Bel met een productspecialist.

088 7777 804

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Let’s encrypt SSL-certificaat

Gemakkelijk Let’s encrypt SSL-certificaat installeren voor een groen slotje op uw website.

Online applicaties

One-click-installer waarmee je meer dan 100 applicaties direct kunt installeren

Backup

Automatische en dagelijkse backup

WordPress

WordPress Toolkit voor beheren van meerdere WordPress installaties

Dupliceren

Met één klik dupliceren van testomgeving naar live omgeving

Veilig online

Doordat alle kennis bij ons onder één dak aanwezig is, kunnen wij snel schakelen wanneer iets niet naar behoren werkt. Wij maken elke dag een back-up van je website, zorgen voor uitgebreide beveiligingsmaatregelen, een SSL certificaat en updaten de thema’s en plug-ins naar de nieuwste versie, wel zo veilig!

Je hebt onbeperkt opslag, geen limiet op het aantal pagina’s, onbeperkt mailboxen en je kunt altijd je aanpassingen voor je site naar ons toesturen. Tijdens de wekelijkse update worden die dan in één keer verwerkt. En we zijn graag makkelijk bereikbaar! Dus dat kan via email, telefoon of whatsapp.

Online vindbaar en up to date

Reset Webstudio biedt u een totaalpakket aan als het gaat om uw online aanwezigheid. Het ontwerp, het development, de zoekmachineoptimalisatie, de online-marketing, alles wordt door ons geregeld. En uw website komt natuurlijk te staan op de stabiele servers van Reset.

Lees meer over onze Webstudio

Webhosting, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting en VoIP.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Webhosting, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting, VoIP en backup.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Wilt u meer weten over Webhosting met Reset Unlimited?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ga naar onze contactpagina

Of bel ons op: 088 7777 888