Zakelijk WiFi

Reset is gespecialiseerd in het realiseren van volledige Wi-Fi-netwerken voor verschillende omgevingen. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een recreatiegebied: wij zorgen altijd voor betrouwbaar draadloos internet op uw locatie. Ook wanneer u een tijdelijk Wi-Fi-netwerk nodig heeft, kan Reset dit snel en vakkundig voor u opleveren.

Wij maken bovendien gebruik van een speciale techniek (de Wireless Site Survey) om het bereik van uw Wi-Fi-netwerk te kwalificeren. Zo kunnen wij de garantie leveren dat uw Wi-Fi-netwerk voldoet aan uw eisen.

Heeft u advies nodig? Bel met een productspecialist.

088 7777 888

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Kies uw Wi-Fi oplossing

Nadat we een inventarisatie hebben uitgevoerd en de specificaties van uw Wi-Fi-netwerk hebben bepaald, maken we een uitgebreid voorstel voor de realisatie en infrastructuur van uw Wi-Fi-netwerk. Reset maakt zelf onderscheid tussen drie verschillende Wi-Fi-netwerken:

Wi-Fi voor binnenlocaties

Geef uw werknemers of gasten binnen uw bedrijfspand snel, veilig en draadloos toegang tot uw internetverbinding. Zo kan er overal op de werkvloer gewerkt en gecommuniceerd worden.

  • Bied veilig Wi-Fi aan zonder gevaar voor uw eigen bedrijfsnetwerk
  • Gebruik tablets of smartphones om draadloos te printen
Wi-Fi voor buitenlocaties

De vraag naar Wi-Fi op buitenlocaties wordt steeds groter. Reset heeft veel ervaring met het aanleggen van Wi-Fi op (vakantie)parken en festivalterreinen.

  • Wij realiseren optimaal bereik op iedere buitenlocatie
  • Wij kunnen adviseren over beschikbare internetverbindingen
Tijdelijke Wi-Fi voor evenementen

Reset voorziet evenementen van tijdelijke Wi-Fi-netwerken, zodat bezoekers gebruik kunnen maken van internet op een binnen- of buitenlocatie. Wij verzorgen hierbij alles tot in de details.

  • Wij kunnen adviseren over de juiste internetverbinding
  • Wij kunnen tijdens het evenement toezien op de status van het netwerk

Overal en optimaal bereik op uw locatie

Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en verbeteren van uw netwerkinfrastructuur. Door metingen bij u op locatie uit te voeren kunnen wij zeer nauwkeurig en uitgebreid de kwaliteit hiervan toetsen. Zo kunnen we ook problemen met uw bekabeling of Wi-Fi ontdekken en correct oplossen. Daarnaast kunnen we hiermee ook duidelijkheid schetsen in de (maximale) snelheden die op uw locatie gerealiseerd kunnen worden.

Geen hoge instapkosten

Met de Unifi Cloud controller beheren wij voor u gecentraliseerd uw WiFi accesspoints. Wij houden de accesspoints altijd up-to-date. Omdat wij deze aansturen vanuit onze Cloud omgeving heeft u geen lokale installaties of dure controllers meer nodig.

Hotspots

Of u nu een restaurant runt of een evenement organiseert: u krijgt als ondernemer steeds vaker de vraag of er Wi-Fi beschikbaar is. Met de Hotspot+ kunt u op meerdere manieren voldoen aan deze behoefte van uw bezoekers. Zo kunt u gratis Wi-Fi aanbieden in ruil voor e-mailadressen of Facebook-likes van uw gebruikers. Hiermee kunt u uw naamsbekendheid vergroten of uw bedrijfsactiviteiten bij uw bezoekers beter bekend maken.
Met een betaalmodule kunt u uw Hotspot+ echter ook inzetten om inkomsten te genereren en gebruikers (deels) te laten betalen voor uw internetverbinding.

WiFi, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting en VoIP.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

WiFi, inclusief bij Reset Unlimited

Reset Unlimited is écht all-in. Wij verzorgen volledig uw ICT-omgeving. Gebruik zoveel van onze diensten als dat uw bedrijf nodig heeft. U hoeft geen afwegingen meer te maken in welke onderdelen u wilt investeren. Denk hierbij niet alleen aan licenties, diensten en producten, maar ook onderhoud (inclusief arbeid). Geen vervelende facturen of verrassende nacalculaties. Reset Unlimited is all inclusive. Met Reset Unlimited krijgt uw bedrijf alles wat het nodig heeft. Niets is te gek, van ICT- beheer, Office 365 of Antivirus tot webhosting, VoIP en backup.

Ongelimiteerd producten en diensten.

Ongelimiteerde ondersteuning.

Eén vast maandbedrag.

Lees meer over Reset Unlimited

Wilt u meer weten over WiFi met Reset Unlimited?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ga naar onze contactpagina

Of bel ons op: 088 7777 888