Altijd en overal toegang
tot uw online werkplek.

Virtual Desktop is een uitgebreide cloudservice voor het virtualiseren van bureaubladen en apps. Implementeer en schaal uw bureaubladen en -apps in enkele minuten inclusief ingebouwde beveiligings- en updatefuncties.

Private Cloud

Een veiliger, productiever virtueel bureaublad.

Bij virtualisatie worden op één fysieke machine meerdere virtuele machines (VM’s) gecreëerd met software die Hypervisor wordt genoemd. Deze virtuele machines gedragen zich net als een fysieke machine en hebben slechts de resources van één computer nodig. Daarom is het met virtualisatie mogelijk om op één server (ook wel de host genoemd) meerdere besturingssystemen te draaien. De hypervisor wijst elke virtuele machine de benodigde resources toe. Dit maakt de volledige IT veel efficiënter en beter betaalbaar. 

  • 100 GB opslag per gebruiker
  • Antivirus en monitoring
  • 24/7 monitoring ondersteuning
  • Uw eigen applicaties
  • Two-factor authentication
  • Elke nacht een back-up
  • Software altijd up to date
  • Altijd en overal inloggen

Beschikking over
al uw applicaties.

Met een Virtual Desktop kunnen zowel online als lokale applicaties moeiteloos worden opgenomen. Een Virtual Desktop is benaderbaar van alle soorten devices en bied u dezelfde mogelijkheden als u gewend bent met een lokale pc.

Op elk device hetzelfde bureaublad
Two Factor Authentication

Veiliger inloggen met
Two-factor Authentication

Met de Reset Authenticator kunt u ongewenste personen buitensluiten, zelfs als ze het wachtwoord van een gebruiker hebben. Door middel van Two-Factor Authentication creëert Reset een extra beveiligingslaag met een device die een gebruiker bij zich heeft. Hiermee kunnen uw werknemers veiliger inloggen en verminderen we het risico dat een kwaadwillende (hacker of werknemer) misbruik van uw bedrijfsdata kan maken.

24/7 ondersteuning.

Wanneer u een storing heeft moet deze zo snel mogelijk verholpen worden. Om die reden is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Overdag hebben we een ervaren servicedesk waar onze gespecialiseerde medewerkers klaar zitten om uw vragen te beantwoorden.

John Mocnik - Engineer binnendienst
John Mocnik – Engineer binnendienst

Microsoft Tier 1 CSP Partner
Microsoft SPLA partner

Neem contact op.

Als u meer wilt over Virtual Desktop, stel uw vragen dan hier. Kan uw bedrijfsspecifieke software bijvoorbeeld ook in de cloud? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens