Zakelijke WiFi

Overal stabiele WiFi .

Reset is gespecialiseerd in het realiseren van volledige Wi-Fi-netwerken voor verschillende omgevingen. Wij zorgen altijd voor betrouwbaar draadloos internet op uw locatie.

zakelijke wifi veilig en betrouwbaar

Overal optimaal bereik op uw locatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en verbeteren van uw netwerkinfrastructuur. Door metingen bij u op locatie uit te voeren kunnen wij zeer nauwkeurig en uitgebreid de kwaliteit hiervan toetsen. Zo kunnen we ook problemen met uw bekabeling of Wi-Fi ontdekken en correct oplossen.

Wi-Fi voor binnenlocaties

Geef uw werknemers of gasten binnen uw bedrijfspand snel, veilig en draadloos toegang tot uw internetverbinding. Zo kan er overal op de werkvloer gewerkt en gecommuniceerd worden.


  • Bied veilig Wi-Fi aan zonder gevaar voor uw eigen bedrijfsnetwerk
  • Gebruik tablets of smartphones om draadloos te printen
WiFi
WiFi bij Art Centre Delft
WiFi buiten bij Strandpark Vlugtenburg
Externe WiFi bij Strandpark Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande

Wi-Fi voor buitenlocaties.

De vraag naar Wi-Fi op buitenlocaties wordt steeds groter. Reset heeft veel ervaring met het aanleggen van Wi-Fi op (vakantie)parken en festivalterreinen.

  • Wij realiseren optimaal bereik op iedere buitenlocatie
  • Wij kunnen adviseren over beschikbare internetverbindingen

Tijdelijke Wi-Fi voor evenementen.

Reset voorziet evenementen van tijdelijke Wi-Fi-netwerken, zodat bezoekers gebruik kunnen maken van internet op een binnen- of buitenlocatie. Wij verzorgen hierbij alles tot in de details.

  • Wij kunnen adviseren over de juiste internetverbinding
  • Wij kunnen tijdens het evenement toezien op de status van het netwerk
Wifi op Festival Waterpop in Wateringen
Wifi tijdens Festival Waterpop in Wateringen
Hotspot Facebook Kunsthal

Hotspots voor uw gasten.

Of u nu een restaurant runt of een evenement organiseert: u krijgt als ondernemer de vraag of er Wi-Fi beschikbaar is. Met de Hotspot+ kunt u op meerdere manieren voldoen aan deze behoefte van uw bezoekers. Zo kunt u gratis Wi-Fi aanbieden in ruil voor e-mailadressen of Facebook-likes van uw gebruikers. Hiermee kunt u uw naamsbekendheid vergroten of uw bedrijfsactiviteiten bij uw bezoekers beter bekend maken.
Met een betaalmodule kunt u uw Hotspot+ echter ook inzetten om inkomsten te genereren en gebruikers (deels) te laten betalen voor uw internetverbinding.

Geen hoge instapkosten.

Met de Unifi Cloud controller beheren wij voor u gecentraliseerd uw WiFi accesspoints. Wij houden de accesspoints altijd up-to-date. Omdat wij deze aansturen vanuit onze Cloud omgeving heeft u geen lokale installaties of dure controllers meer nodig.

Veilig en snel draadloos internet
Datacenter Reset

Een veilige verbinding.

Om misbruik van uw internetverbinding te voorkomen, kan deze via onze datacenters lopen. Wij hebben een eigen infrastructuur en eigen servers, die wij volledig zelf beheren in twee gerenommeerde datacenters. Het beheer van uw WiFi gebeurt met Cloud Unifi.

24/7 ondersteuning.

Wanneer u een internet storing heeft moet deze zo snel mogelijk verholpen worden. Om die reden is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Overdag hebben we een ervaren servicedesk waar onze gespecialiseerde medewerkers klaar zitten om uw vragen te beantwoorden.

John Mocnik - Engineer binnendienst
John Mocnik – Engineer binnendienst

WiFi in uw totaaloplossing.

Uw bedrijf heeft niet alleen WiFi nodig. Voor een moderne veilige werkomgeving bieden wij een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Microsoft Tier 1 CSP Partner
Microsoft SPLA partner

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens