Branches

ICT voor architecten

ICT diensten, ervaren in uw branche.

Reset heeft door de jaren uitgebreide ervaring opgedaan in diverse branches. Hierdoor weten wij wat er belangrijk is, waar pijnpunten liggen bij klanten, en wat de oplossingen zijn.

Branches.

Elk branche is anders. Bekijk op onderstaande voorbeeldpagina’s hoe Reset meedenkt met unieke oplossingen voor uw branche. Uiteraard hebben wij ervaring met talloze andere branches, neem vrijblijvend contact op en vertel ons uw uitdagingen.

Administratiekantoren

Voor administratiekantoren moeten werkomgeving en gegevensopslag voldoen aan hoge security eisen. Reset heeft jaren ervaring in uw branche.

ICT voor architecten
Architectenbureaus

Reset kent de zware eisen van ICT-beheer voor architecten. De beste workstations, de snelste netwerken en betrouwbaar onderhoud.

ict voor productiebedrijven
Productie bedrijven

Een geautomatiseerd inkoop, verkoop, én productieproces heeft een stabiele basis nodig. Wij verzorgen uw software in de cloud en monitoren uw lokale infrastructuur.

ICT voor non profit organisaties
Non profit organisaties

Werken met eens strak budget met de focus op uw missie. Bespaar op uw ICT met speciale Non Profit software licenties en een goed meerjarig onderhoudsplan.

kwekers zijn altijd bereikbaar
Exporteurs

Als exporteur van horti agri producten moet u altijd bereikbaar zijn. De snelheid van de handel vereist dat u snel kunt schakelen met uw klanten en leveranciers.

werken waar je wilt
Accountancy

Voor accountancy moeten werkomgeving en gegevensopslag voldoen aan hoge security eisen. Reset heeft jaren ervaring in uw branche.

ICT voor Horti Agri Business
Horti Agri Business

Als bedrijf in horti agri business, bijvoorbeeld exporteur van bloemen en planten, kweker van groenten of transporteur van fruit, moet u altijd bereikbaar zijn.

Ervaring met Bouwbedrijven
Bouwbedrijven

Reset kent de zware eisen van ICT-beheer voor bouwbedrijven. Strakke planningen, snel schakelen en het moet altijd werken.

ICT voor kwekers
Kwekers

Kwekers van bloemen, planten, groenten of fruit moeten snel kunnen schakelen. Van het ICT-beheer van de kwekerij tot snel digitaal handelen met exporteurs.

Kennis maken.

Wilt u eens zien wat Reset kan betekenen voor uw branche? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens