Branches

ICT voor architecten

ICT diensten, ervaren in uw branche.

Reset heeft door de jaren uitgebreide ervaring opgedaan in diverse branches. Hierdoor weten wij wat er belangrijk is, waar pijnpunten liggen bij klanten, en wat de oplossingen zijn.

Branches.

Elk branche is anders. Bekijk op onderstaande voorbeeldpagina’s hoe Reset meedenkt met unieke oplossingen voor uw branche. Uiteraard hebben wij ervaring met talloze andere branches, neem vrijblijvend contact op en vertel ons uw uitdagingen.

ICT voor administratiekantoren

Voor administratiekantoren moeten werkomgeving en gegevensopslag voldoen aan hoge security eisen. Reset heeft jaren ervaring in uw branche.

ICT voor architecten
ICT voor architectenbureaus

Reset kent de zware eisen van ICT-beheer voor architecten. De beste workstations, de snelste netwerken en betrouwbaar onderhoud.

ICT voor kwekers
ICT voor horti agri business

Als Westlanders weten wij dat voor kwekers, exporteurs en branchegenoten de verbindingen met leveranciers en klanten het allerbelangrijkste zijn.

ICT voor bouwbedrijven

Reset kent de zware eisen van ICT-beheer voor bouwbedrijven. Strakke planningen, snel schakelen en het moet altijd werken.

kwekers zijn altijd bereikbaar
ICT voor exporteurs

Als exporteur van horti agri producten moet u altijd bereikbaar zijn. De snelheid van de handel vereist dat u snel kunt schakelen met uw klanten en leveranciers.

werken waar je wilt
ICT voor accountancy

Voor accountancy moeten werkomgeving en gegevensopslag voldoen aan hoge security eisen. Reset heeft jaren ervaring in uw branche.

Kennis maken.

Wilt u eens zien wat Reset kan betekenen voor uw branche? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 888 of mailen met sales@reset.nl

Rolf de Keyzer - accountmanager
Rolf de Keyzer – accountmanager

    Uw gegevens