Partners

Trots op onze partners.

Omdat wij altijd de beste kwaliteit willen bieden, werken we samen met de beste partners. Zo leveren we betrouwbare producten en diensten, met professionele ondersteuning. Deze partners werken al jarenlang ook graag met ons en daar zijn we hartstikke trots op.

Trots op onze partners
Microsoft Gold Partner
Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

Reset is gecertificeerd Microsoft Gold Partner, dit is het hoogste niveau waarop een Nederlandse Microsoft partner kan worden gecertificeerd. Het maakt Reset tot één van de voorkeursleveranciers van Microsoft in de regio. De certificering betekent dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, onze klanten te adviseren, implementaties uit te voeren én uw medewerkers te begeleiden.

  • Tier 1
  • QMTH (Qualified Multitenant Hoster)
  • CSP Direct (Cloud Service Provider)

Otman Aghmou, Accountmanager Europe:  “Met deze Microsoft Gold Partner certificering toont Reset aan over de juiste competenties te beschikken om hun klanten niet alleen goed te kunnen adviseren, maar ook hun Cloud omgeving te kunnen inrichten en te beheren.“

Hugo Peltenburg en Otman Aghmou

Hewlett Packard Enterprise

Reset is partner en een ervaren reseller van HP Enterprise. Als HP Enterprise partner zijn wij gecertificeerd als networking specialist en Silver Server specialist. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd ondersteund wordt met de beste service, support, implementaties en migratie op HPE producten en oplossingen.

Reset Groep BV - HP Amplify Synergy Partner

HP Amplify Synergy Partner

Als HP Amplify Synergy Partner zijn wij vertrouwde en gekwalificeerde leverancier van HP. Wij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande de producten en oplossingen van HP.

Lees meer over het partnerschap met HP.

Sophos Gold Partner

Moderne IT-omgevingen worden steeds complexer, maar uw IT-beveiliging hoeft dat niet te zijn. Van Netwerk- Web- en Endpoint- tot serverbeveiliging, de SOPHOS producten zijn ontworpen voor bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Wij zijn  Gold Partner van Sophos en hebben dan ook alle know how in huis om uw IT omgeving optimaal te beveiligen tegen inkomende en uitgaande bedreigingen.

Veeam Partner

Veeam is marktleider is op het gebied van backup & uitwijkoplossingen voor virtuele omgevingen in Nederland. De oplossingen van Veeam zorgen ervoor dat u snel applicaties en data kunt backuppen en herstellen. 

Lees meer over het partnerprogramma van Veeam.

N-Able Super Elite Partner

N-Able Super Elite Partner

Al meer dan tien jaar maken wij gebruik van N-Able N-Central voor de monitoring en het beheer van alle hardware en processen van onze klanten, ons datacenter, en ons eigen bedrijf. Met dit partnerschap erkent N-Able ons als één van de beste MSP’s ter wereld.

Lees meer over het Super Elite partnerschap van N-Able.

smartdc

SmartDC

Ons state of the art datacenter bij SmartDC is gebouwd nabij de Van Nellefabriek. Bij Smartdc draait alles om kwaliteit en uptime en is een echte weerspiegeling van de Rotterdamse cultuur: betrouwbaar en no-nonsense. Smartdc is ISO-, NEN en BORG 3 gecertificeerd.

Lees over ons datawarehouse SmartDC.

I3D

i3D.net is een wereldwijd opererende, hoogwaardige hostingprovider. Met hun netwerk met lage latentie en wereldwijde dekking bieden zij hoogwaardige oplossingen voor ondernemingen en IT-serviceproviders.

Lees over het ijzersterke netwerk van I3D.

Equinix

Ons Amsterdamse datacenter is gevestigd bij Equinix International Business Exchange ™ (IBX®). De beste locatie voor de digitale toegangspoort tot Europa met verbindingen met lage latentie over het hele continent. U profiteert van Europa’s grootste concentratie van veilige, directe verbindingen met belangrijke cloudproviders.

Lees meer over het datacenter van Equinix.

Anynode Product Partner_Logo_380x160px_white

Anynode

Anynode is een softwarematige Session Border Controller die vlekkeloze communicatie mogelijk maakt tussen SIP-endpoints. Anynode SBC stelt ons in staat om volledig geïntegreerd met Microsoft Teams te bellen. Zo koppelen wij uw PBX en bijna elke telefoon aan Teams.

Onze Anynode SBC oplossing die Teams integratie met uw PBX mogelijk maakt is volledig gecertificeerd door Microsoft.

Lees meer over het partnerprogramma met AnyNode.

pbx teams microsoft Certified

Neem contact op.

Reset is een betrouwbare partner, met al meer dan 30 jaar ervaring. Stel ons uw vragen, we helpen u graag.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl.

    Uw gegevens