ICT voor non profit organisaties

Flexibiliteit en schaalbaarheid als het nodig is.

Als non profit organisatie heeft u een sterke basis nodig voor uw ICT. Of u nu een kerk, museum, festival of goed doel bent. De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd binnen een stabiele en schaalbare omgeving, waarin ook makkelijk op afstand gewerkt kan worden. U heeft de verantwoordelijkheid over de veiligheid van tal van data: persoonsgegevens, klantgegevens, abonnementshouders, donateurs, samenwerkingsverbanden, allemaal gevoelige informatie die veilig opgeslagen moet worden.

ICT voor non profit organisaties

Professionele oplossingen voor een budget met visie.

Non Profit organisaties willen natuurlijk het grootste gedeelte van hun inkomsten gebruiken voor hun goede doel. Het is daarom belangrijk om goed te budgetteren. Met een Meerjarig Onderhouds Plan (MJOP) zorgt u er ook voor dat uw ICT kosten duidelijk zijn.

Reset denkt met u mee om grip op uw ICT te krijgen. We helpen bijvoorbeeld met speciale goedkopere Non Profit licenties voor software. Hieronder leest u alles over de mogelijkheden voor Non Profit organisaties.

WMDA - Leiden
WMDA
Leiden
Oude en Nieuwe kerk Delft
Oude en Nieuwe kerk
Delft
Stichting Avavieren - 's-Gravenzande
Stichting Avavieren
‘s-Gravenzande
Protestante Gemeente Delft
Protestantse Gemeente
Delft
Museum Kunsthal - Rotterdam
Museum Kunsthal
Rotterdam
non profit ict licenties

Meer geld voor uw missie.

Organisaties die gebruik maken van ondersteuning bij licenties besparen gemiddeld €16.000.

Wij kunnen ondersteunen in de aanvraag van Non Profit licenties. Vele leveranciers, zoals Microsoft en Adobe bieden licenties tegen gereduceerde tarieven speciaal voor non profit organisaties. Deze kunnen worden aangevaagd via TechSoup. Wij kunnen ondersteunen bij het aanvragen van deze licenties, ook bij TechSoup. Zo houdt u meer geld en tijd over om uw missie te volbrengen.

Onder andere deze leveranciers leveren speciale non profit licenties:

  • Google for Non Profits
  • Microsoft Office 365
  • Autodesk 3D software
  • Adobe Creative Cloud
  • Bitdefender Antivirus
  • Salesforce
  • Zoom Meetings

Werk waar u maar wilt.

Om veilig en betrouwbaar thuis door te kunnen werken heeft u toegang tot uw software en bestanden nodig. Daar zijn twee mogelijkheden voor, afhankelijk van de inrichting van uw ICT.

Uw systemen in de cloud

Door uw complete ICT-infrastructuur in een Private Cloud in ons datacenter te plaatsen, bent u verzekerd van optimale veiligheid. U heeft uw eigen private virtuele netwerkomgeving, altijd up-to-date en inclusief snel herstelbare backups. U werkt op een virtueel desktop in onze cloud, waardoor gevoelige data nooit zelf verstuurd wordt.

Compleet online werken

Werken uw software-oplossingen online en heeft u geen lokale processen meer draaien, dan bent al enorm flexibel en kunt u aan de slag met Modern Workplace. De meest moderne werkplekoplossing, bestaand uit systeembeheer, Microsoft 365 en onze digitale telefonie-oplossingen.

non profit ict museum microsoft

Flexibiliteit en schaalbaarheid.

We leven in een beweeglijke tijd waarin we, indien nodig, snel moeten op- en afschalen. U werkt met een kern van vaste medewerkers met daaromheen een flexibele schil om pieken op te kunnen vangen. Deze wilt u ook laten werken binnen uw veilige netwerk. Onze werkplekoplossingen zijn flexibel qua schaalbaarheid, en duidelijk qua kosten.

Bespaar op uw ICT

Beheert u zelf uw ICT? Dan kunt u flink besparen op uw ICT kosten door het uit te besteden. Besteed uw ICT uit aan een partner die ervaren is in uw branche en volledig op de hoogte van alle ins en outs van de sector. Wij beheren uw systeem efficiënt en professioneel, zodat u zich bezig kunt houden met uw prioriteiten.

Een stabiel netwerk, binnen en buiten.

U organiseert graag live events, en misschien wel webinars om met uw betrokkenen in contact te komen en te blijven. Als u een grote locatie heeft met kantoren, vergaderruimtes, expositieruimtes, of zelfs een tuin waarin WiFi een sterk bereik moet hebben, dan wilt u dat dit stabiel is en veilig en goed gemonitord werkt.

Beheer van ál uw hardware.

En niet alleen uw WiFi kunnen wij monitoren, wij kunnen ook optreden als de spil in het web voor al uw ICT-beheer. Denk hierbij ook aan de communicatie met alle leveranciers en beheer van het volgende:

Wij beheren al uw end-points en houden uw systemen veilig en up-to-date. Zo zijn wij eerder op de hoogte van storingen dan u zelf.

Het nieuwe vergaderen.

Tijdens een moderne vergadering hoeft allang niet meer iedereen fysiek aanwezig te zijn. Met de nieuwste hardware en software kan makkelijk worden vergaderd met gasten. Dit kunnen collega’s zijn vanuit huis of klanten vanaf hun eigen locatie. Deel schermen, jaarcijfers, en zelfs wat er op tafel ligt.

Ons Donatieprogramma

Reset geeft in samenwerking met leerwerkbedrijf Ecoware en Stichting Leergeld oude computers weg aan gezinnen met minimale financiële middelen.

Zo ondersteunen we al onze klanten om duurzaam om te gaan met oude hardware en verzorgen we alle logistieke en administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Alle herstelde pc’s worden afgeleverd bij stichting Leergeld, die sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen voorkomt.

lopende contracten bespreken

Uw data veilig in ons datacenter.

De data van u en uw donateurs staan veilig achter slot en grendel in ons datacenter in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Als uw non profit organisatie werkt via een Virtual Desktop verlaat deze data nooit het datacenter. Als u bestanden moet delen bieden wij oplossingen om het bestand enkel te bekijken via een link.

Of liever uw data in eigen hand.

Heeft uw non profit organisatie eigen lokale servers waarop uw data staat? Wij kunnen wij uw servers en netwerkomgeving 24/7 monitoren en up to date houden.

Of uw data in de cloud staat of lokaal, wij kunnen altijd met u meedenken voor een passende oplossing om uw systemen en data veilig te houden.

non profit ict server
Vrouw laptop website

Verbeter uw online vindbaarheid.

Potentiële klanten zijn meer dan ooit online, dus is het belangrijk dat uw organisatie ook online wordt gevonden. Door te kijken naar uw unieke punten zorgen we ervoor dat u online zichtbaar bent.

Wij ondersteunen uw online presence met snelle en stabiele hosting voor uw website. Wij bouwen nieuwe websites waarbij we rekening houden met optimale online vindbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines. En we bieden marketing voor converterende online zichtbaarheid.

Automatiseer uw documenten stroom.

Uw bedrijf verwerkt een flinke stroom aan documenten. Onze systeembeheerders zijn ervaren met uw workflow, software en hardware. Met de nieuwste tools binnen Microsoft 365, zoals Power Automate zijn uw documentenstromen en andere herhalende processen grotendeels te automatiseren. Zo maken we uw systemen intelligent en kunnen uw medewerkers sneller werken.

Geautomatiseerd Document Management met Power Automate
Geautomatiseerd Document Management met Power Automate

Prettig kennis maken.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u eens kennis maken en horen wat wij voor andere non profit organisaties hebben betekend? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met r.dekeyzer@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens