ICT voor Horti Agri

ICT voor Horti Agri

Altijd bereikbaar voor uw klanten.

Als bedrijf in horti agri business, bijvoorbeeld exporteur van bloemen en planten, kweker van groenten of transporteur van fruit, moet u altijd bereikbaar zijn. De snelheid van de handel vereist tenslotte dat u snel kunt schakelen met uw klanten en leveranciers. Al onze oplossingen zijn dan ook gericht op optimale bereikbaarheid.

ICT voor Horti Agri

Flexibel werken, thuis en op kantoor.

Met onze veilige werkplekoplossingen kunt u werken, handelen en vergaderen waar u maar wilt. U kunt thuiswerken, terwijl uw data veilig staat opgeslagen in onze cloud.

Onze werkplekoplossingen bieden systeembeheer in abonnementsvorm. Betrouwbare ICT, zonder grote investeringen.

Groen + Meer - Cash & Carry - Naaldwijk
Groen + Meer – Cash & Carry – Naaldwijk
Enigma - transporteur - Honselersdijk
Enigma – Transporteur
Transporteur
Gerbera United - Kwekerij - Moerkappele
Gerbera United – Moerkapelle
Kwekerij
Gedi - Naaldwijk
Gedi – Naaldwijk
Exporteur
Kwekerij De Opstal - rozen - Naaldwijk
De Opstal – Naaldwijk
Rozen Kwekerij

Wij hebben ervaring met uw software.

Door jarenlange samenwerking met kwekers, exporteurs en transporteurs hebben wij veel kennis opgedaan in de sierteeltsector met de meest gebruikte software en de bijbehorende systeemeisen.

Wij hebben ruime ervaring met handelsplatformen, zoals Codema Logice, Floramondo, FloraXchange, Florisoft en Olsthoorn-pakket.

Daarnaast zijn wij ervaren met het inrichten van netwerken en systemen rond de oplossingen van padregistratie, kettingbaansystemen, transportsystemen, WKK’s, klimaatsystemen en daarvoor benodigde netwerkinrichtingen. We hebben ervaring met de systemen van onder andere Priva, Jennbacher en onze partner Adésys.

ervaring met kwekers systemen
florisoft
FloraXchange
zebra label printers
floriday digitaal zakendoen als koper

Floriday ontregelt de sector.

Floriday wordt het enige platform voor de sierteeltsector waarbinnen nog transacties afgehandeld kunnen worden via de veiling. Wij zijn hier volledig van op de hoogte en zijn in gesprek met vele partners die hiervoor hun systemen moeten updaten. Wilt u meer weten over wat Floriday betekent voor uw handelssystemen? Neem dan contact met ons op.

altijd bereikbaar

U bent altijd bereikbaar.

Altijd kunnen bellen, altijd verbonden zijn met het internet, u kunt niet zonder uw verbindingen. Wij bieden daarom verschillende oplossingen aan om uw uptime te optimaliseren.

Backup van telefonielijnen

Om ervoor te zorgen dat u altijd kunt bellen werken wij met digitale telefonieoplossingen. Door te bellen met Microsoft Teams heeft u de beste controle over uw telefonieverbindingen. En doordat deze via uw datalijnen lopen, hebben wij volledige controle.

Backup van datalijnen

Om de verbindingen met uw online oplossingen te garanderen bieden wij back-ups voor uw datalijnen aan. U kunt uw glasvezel verbinding backuppen met een ADSL, BVDSL, of zelfs met een 4G verbinding. Wij bieden onze datalijnen rechtstreeks via Delta, de leverancier van glasvezel op de Westlandse bedrijventerreinen.

Ook wij zijn altijd bereikbaar.

Als u ons belt, krijgt u uw vaste contactpersonen aan de lijn. Een bekende stem die weet welke werkzaamheden er zijn geweest en die op de hoogte is van uw situatie. Zo wordt u zo snel mogelijk geholpen.

En mocht er een storing zijn, dan zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

John Mocnik - Engineer binnendienst
John Mocnik – Engineer binnendienst

Ervaren met uw software.

Naast dat wij ervaren zijn met de bekende softwarepakketten uit uw branche, zijn wij ook partner van een aantal grote leveranciers in de sector. Wij hosten de cloud-software van Codema SDF en Florisoft en hebben veel kennis van hun systemen.

Helpen met analyses

De groei van uw planten, de export naar Italië, wij kunnen u helpen om uw data inzichtelijk te maken met Microsoft Power BI. Onze data specialisten helpen u met inrichten van visuele rapporten die u zelf kunt beheren.

Ervaren met uw hardware.

Als Westlandse ICT-ers zijn wij zeer ervaren met het netwerkbeheer dat nodig is voor de verschillende systemen die gebruikt worden in de branche.

 • Klimaatsystemen van Priva
 • Warmtekrachtcentrales van Jennbacher
 • Alarmeringssystemen van Adésys
 • Labelprinters van Zebra
 • Padregistratie
 • Kettingbaansystemen
 • Transportsystemen
Samenwerking met Adésys

In samenwerking met Adésys hebben we gewerkt aan de Octalarm-Touch. Een alarmmelder voor het bewaken van kritische technische processen. Wij kunnen deze en andere alarmsystemen optimaal integreren in uw ICT-omgeving.

Bel en wordt gebeld op buitenlandse nummers

Bel en wordt gebeld op buitenlandse nummers.

Digitaal bellen met Microsoft Teams voegt waardevolle functionaliteit toe aan uw telefonie. Mobiel bellen en gebeld worden met al uw vaste nummers. Een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig.

De voordelen van bellen met Microsoft Teams
 • Bespaar op telefoonkosten, geen beltikken
 • Geen hardware, lage investeringen
 • Bellen met buitenlandse nummers voor lokale tarieven
 • Mobiel bereikbaar op lokale buitenlandse nummers
 • Gemakkelijk overstappen
 • Videobellen
 • Digitale telefooncentrale

Alles met een smartphone.

Smartphones kunnen optimaal worden ingezet in uw bedrijf. Ze bieden, met behulp van de juiste apps, alles wat uw personeel nodig heeft.

 • Digitaal bellen met met Microsoft Teams, ook in de box!
 • Planningen bijhouden in Microsoft Teams
 • Personeel inplannen met Microsoft Shifts
 • Barcodes scannen (geen handscanners meer nodig)
 • Eigen apps met Microsoft Power Apps

In de box is vaak slecht mobiel bereik. Digitaal bellen met Teams is dan de perfecte oplossing. Met een stabiel WiFi-netwerk heeft een smartphone altijd goed bereik.

Verhoog uw efficiency met eigen bedrijfsapps

Dankzij het Microsoft Power Platform is het tegenwoordig enorm makkelijk om eigen apps te ontwikkelen. Versnel specifieke bedrijfsprocessen met apps die precies doen wat u wilt en die zijn te integreren in uw eigen systemen.

Plan uw personeel met Microsoft Shifts.

Deel makkelijk personeel in en maak werkplanningen met Microsoft Shifts. Shifts integreert volledig in Teams en is daarom snel toe te passen binnen een organisatie.

 • Maak groepen aan die samen ingedeeld kunnen worden
 • Laat uw medewerkers in en uit klokken
 • Aanvragen van vrije tijd, of wisselingen van shifts
 • Dagnotities, voor herinnertingen voor werkzaamheden
 • Communiceer makkelijk met medewerkers
 • Integreert in Microsoft Teams

Werk waar u maar wilt.

Het is tegenwoordig nodig om veilig en betrouwbaar thuis door te kunnen werken. Daarvoor heeft u toegang tot uw software en bestanden nodig.

Schermen overnemen

Met lokale infrastructuur zijn de werkplekken op uw kantoor vaak al zo ingericht dat deze op afstand kunnen worden overgenomen en u gewoon kunt doorwerken, waar u maar wilt.

Virtual Desktop

Door uw complete ICT-infrastructuur in onze cloud te plaatsen, bent u verzekerd van optimale veiligheid. U heeft uw eigen private virtuele netwerkomgeving, altijd up-to-date en inclusief snel herstelbare backups. U werkt op een virtueel desktop in onze cloud, waardoor gevoelige data nooit zelf verstuurd wordt.

Dennis Schoneveld - Engineer
Dennis Schoneveld – Engineer

Wij zorgen voor uw ICT.

Heeft uw bedrijf eigen lokale servers waarop uw data staat? Wij monitoren en updaten uw servers en netwerkomgeving 24/7. Uw medewerkers werken op de beste en veiligste virtuele werkplek, altijd en overal beschikbaar, op elk device.

Of uw data in de cloud staat of lokaal, wij kunnen altijd met u meedenken voor een passende oplossing om uw systemen en data veilig te houden.

Nooit meer zonder inkt of papier.

Uw organisatie heeft een flinke papierstroom te verwerken. Uw multifunctionals moeten dus aan hoge eisen voldoen. Onze systeembeheerders zijn ervaren met uw hardware en weten storingen snel te verhelpen. Daarnaast richten ze de workflow van uw printer zo in dat uw ingescande documenten direct op de juiste locaties terecht komen. We adviseren u graag welke hardware er specifiek geschikt is voor uw bedrijf en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Om de hoogste kwaliteit van uw prints te garanderen leveren wij de beste printers, copiers, scanners, A3 MFP’s en Pagewide printers, van A4 tot A0, de hoogste kwaliteit inkten, toners, papier en betrouwbaar onderhoud.

Wij beheren uw printers volledig

Managed Print Services is een overkoepelende service om uw print-oplossingen volledig te ontzorgen. Wij kunnen op afstand het printgedrag en tonerstanden uitlezen. Zo leveren wij automatisch op tijd nieuwe toners, papier en andere verbruiksmiddelen. Reset is HP partner, daardoor bent u met een onderhoudscontract altijd verzekerd van snelle ondersteuning in het geval van storingen.

managed print services
HP Partner First Silver
HP Pagewide Printers

Hardware Leasen.

Als u uw hardware moet vernieuwen kunt u voor grote eenmalige kosten komen te staan. Denk aan het vernieuwen van uw serverpark, printers, netwerkomgeving, of de werkplekken van uw medewerkers.

Door middel van lease kunt u voor een scherpe maandelijkse prijs hoge kwaliteit hardware in huis halen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals Operational Lease of Financial Lease. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden van Printing as a Service te bespreken.

Alle communicatie op één plek met Microsoft Teams.

Microsoft Teams is de nieuwe standaard om samen te werken. Stel teams en projecten samen en deel planningen, bestanden en communicatie op één centrale plek.

Start video vergaderingen met klanten en toon met een tweede camera uw producten terwijl u live aantekeningen maakt.

Wij koppelen Teams ook aan uw ERP en telefonie software. Bel hierdoor uit met één druk op de knop en herken door wie u gebeld wordt. Meer over bellen met Teams.

Samenwerken met microsoft teams
Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam
Backuplocatie Van Nelle Fabriek Rotterdam
Veeam CSP Partner

Backups veilig en snel buiten de deur.

U beschikt over grote hoeveelheden data, klantgegevens, kweekdata. Onze high-end back-up software maakt het mogelijk om elke nacht een veilige cloudback-up te maken van uw complete kantooromgeving, inclusief elke werkplek.

Onze technici denken met u mee om uw back-ups in te richten. Zodat uw data veilig buiten de deur wordt opgeslagen in ons datacenter in Nederland. Gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

In geval van een calamiteit kunnen wij snel uw backup herstellen. Dit kan met de volledige werkomgeving, losse workstations, of zelfs met losse bestanden.

Wij bieden uitgebreide cloud Backup- en Disaster Recoveryoplossingen (BDR) voor elke omgeving. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens een rondleiding in ons datacenter.

Flexibel systeembeheer.

Met pieken in het voorjaar en rond bekende feestdagen moet u snel kunnen op- en afschalen. U werkt met een kern van vaste medewerkers met daaromheen een flexibele schil om pieken op te kunnen vangen. Deze wilt u ook laten werken binnen uw veilige netwerk. Onze werkplekoplossingen zijn flexibel qua schaalbaarheid, en duidelijk qua kosten. Zelfs hardware voor werkplekken is bij ons te huren.

Bespaar op uw ICT.

Beheert u zelf uw ICT? Dan kunt u flink besparen op uw ICT kosten door het uit te besteden. Besteed uw ICT uit aan een partner die ervaren is in uw branche en volledig op de hoogte van alle ins en outs van de sierteeltsector. Wij beheren uw systeem efficiënt en professioneel, zodat u weer kunt doen wat u leuk vindt en waar uw kracht ligt.

Migeren met Reset

Prettig kennis maken.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u eens kennis maken en horen wat wij voor andere bedrijven in horti en agri branche hebben betekend? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7071 713 of mailen met m.vandermeer@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

  Uw gegevens