Duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Wij houden maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen graag simpel: we zetten onze kennis, mensen en resources graag in om organisaties te helpen. We doen dit op basis van het 1-1-1-model. Zo investeren wij in de lokale gemeenschap en dragen we bij aan een betere leef- en werkomgeving. Daarnaast hebben wij ons eigen Donatieprogramma opgezet om verouderde hardware een nieuwe bestemming te kunnen geven.

Reset - Gratis WiFi

Steun volgens het 1-1-1 model.

1% eigen vermogen

Wij ondersteunen non-profitorganisaties niet alleen door kennis te delen en oplossingen te creëren, maar ook door middel van financiële bijdrages of hardwaredonaties.

1% Mensen

Onze medewerkers lopen voorop op het gebied van ICT en telecom. Wij stellen de kennis van onze medewerkers ter beschikking om organisaties te helpen bij het behalen van hun doelen.

1% Producten

Om non-profitorganisaties echt te kunnen helpen, hebben ze vaak baat bij structurele en duurzame oplossingen. Voor hen installeren en onderhouden wij deze producten kosteloos.

Ons Donatieprogramma

Reset geeft in samenwerking met leerwerkbedrijf Ecoware en Stichting Leergeld oude computers weg aan gezinnen met minimale financiële middelen.

Zo ondersteunen we al onze klanten om duurzaam om te gaan met oude hardware en verzorgen we alle logistieke en administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Alle herstelde pc’s worden afgeleverd bij stichting Leergeld, die sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen voorkomt.

Waterpop

Waterpop is een jaarlijks en gratis festival dat wordt gehouden in het Hofpark in de Nederlandse plaats Wateringen. Er komen jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.

Festival Waterpop - Wateringen

Sportvereniging DHL

DHL is een Delftse sportvereniging, opgericht in 1915. De hoofdactiviteit is voetbal, waar iedereen van 4 jaar tot ver boven de 35 jaar zijn kunsten kan tonen.

De Kinderster

Speeltuinvereniging De Kinderster is een ruime en sfeervolle tuin met speeltoestellen voor kinderen tot 12 jaar in het Hofpark in Wateringen.

Zwembad de Waterman

Zwembad De Waterman in Wateringen is één van de laatste openluchtzwembaden van Zuid-Holland en draait vrijwel volledig op vrijwilligers die zich belangeloos inzetten.

Zwembad de Waterman

De Rhijenhof

Sportcentrum de Rhijenhof biedt een variëteit aan sport- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder tennis, squash en fysiotherapie.

Winkelcentrum Wateringen

Winkelcentrum Wateringen biedt met ruim 150 winkels een gevarieerd aanbod en is door haar dorpse karakter een prettig winkelgebied.

winkelcentrum wateringen

De Hofboerderij

‘De Hofboerderij’ in Wateringen is een rijksmonument en een belangrijk cultureel èn maatschappelijk erfgoed. Het culturele erfgoed is van groot belang voor ons historisch besef en de gezamenlijke identiteit.

DeHofboerderij-logo