Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Wij houden maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen graag simpel: We zetten onze kennis, mensen en middelen graag in om organisaties te helpen. We doen dit op basis van het 1-1-1-model. Zo investeren wij in de lokale gemeenschap en dragen we bij aan een betere leef- en werkomgeving. Daarnaast hebben wij ons eigen Donatieprogramma opgezet om verouderde hardware een nieuwe bestemming te kunnen geven.

Reset - Gratis WiFi

Steun volgens het 1-1-1 model.

1% eigen vermogen

Wij ondersteunen non-profitorganisaties niet alleen door kennis te delen en oplossingen te creëren, maar ook door middel van financiële bijdragen of hardware donaties.

1% Mensen

Onze medewerkers lopen voorop op het gebied van ICT en telecom. Wij stellen de kennis van onze medewerkers ter beschikking om organisaties te helpen bij het behalen van hun doelen.

1% Producten

Om non-profitorganisaties echt te kunnen helpen, hebben ze vaak baat bij structurele en duurzame oplossingen. Voor hen installeren en onderhouden wij deze producten kosteloos.

Ons Donatieprogramma

Reset geeft in samenwerking met leerwerkbedrijf Ecoware oude computers weg aan doelgroepen in onze samenleving die deze daadwerkelijk hard nodig hebben.

Zo ondersteunen we al onze klanten bij het duurzaam omgaan met oude hardware en verzorgen we alle logistieke en administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Alle bij ons ingeleverde pc’s en apparaten worden afgeleverd bij Ecoware. Zij zorgen ervoor dat alle apparatuur (weer) tiptop werkt en deze worden, via gemeenten, bij het UWV en particuliere organisaties afgeleverd aan doelgroepen die het hard nodig hebben.

Waterpop

Waterpop is een jaarlijks en gratis festival dat wordt gehouden in het Hofpark in de Nederlandse plaats Wateringen. Er komen jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.

Wij ondersteunen Waterpop met de hosting en bouw van hun website, en helpen hen met de implementatie en beheer van Microsoft 365.

www.waterpop.nl

Festival Waterpop - Wateringen

Sportvereniging DHL

DHL is een Delftse sportvereniging, opgericht in 1915. De hoofdactiviteit is voetbal, waar iedereen van 4 jaar tot ver boven de 35 jaar zijn kunsten kan tonen.

Wij ondersteunen DHL met draadloos internet voor hun gasten.

www.sv-dhl.nl

De Kinderster

Speeltuinvereniging De Kinderster is een ruime en sfeervolle tuin met speeltoestellen voor kinderen tot 12 jaar in het Hofpark in Wateringen.

Wij ondersteunen de Kinderster met de hosting en onderhoud van de website. Ook sponsoren wij tasjes voor de kinderen met spullen zoals: een notitieboekje, een keycord en een pen.

www.speeltuin-dekinderster.nl

Zwembad de Waterman

Zwembad De Waterman in Wateringen is één van de laatste openluchtzwembaden van Zuid-Holland en draait vrijwel volledig op vrijwilligers die zich belangeloos inzetten.

Wij ondersteunen de Waterman met draadloos internet voor hun gasten.

www.zwembadwaterman.nl

Zwembad de Waterman

De Rhijenhof

Sportcentrum de Rhijenhof biedt een variëteit aan sport- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder tennis, squash en fysiotherapie.

Wij ondersteunen de Rhijenhof met draadloos internet voor hun klanten.

www.rhijenhof.nl

Winkelcentrum Wateringen

Winkelcentrum Wateringen biedt met ruim 150 winkels een gevarieerd aanbod en is door haar dorpse karakter een prettig winkelgebied.

www.ikwinkelinwateringen.nl

winkelcentrum wateringen

De Hofboerderij

‘De Hofboerderij’ in Wateringen is een rijksmonument en een belangrijk cultureel èn maatschappelijk erfgoed. Het culturele erfgoed is van groot belang voor ons historisch besef en de gezamenlijke identiteit.

Wij ondersteunen de Hofboerderij met draadloos internet voor hun gasten.

www.dehofboerderij.nl

DeHofboerderij-logo

De Bonte haas

De bonte haas is een eetcafé, gevestigd in wateringen. De horecagelegenheid biedt alle aspecten voor een heerlijke lunch, borrel of diner.

www.bontehaas.com

Burgersdijk tennis

Burgersdijk tennis is tennisvereniging, waar meerdere racket sporten worden beoefend. De hoofdactiviteit is tennis, daarnaast is padel een populaire opkomende sport, die hier fanatiek gespeeld wordt.

Tijdens het jaarlijkse internationale ITF tennistoernooi ondersteunen wij Burgersdijk tennis met het inrichten van het kantoor voor de wedstrijdleiding.

www.burgersdijktennis.nl

Sportvereniging KMD

KMD is een voetbalvereniging, gevestigd in wateringen. Met al meer dan 80 jaar voetbalgeschiedenis zijn dit echte liefhebbers van de sport.

Wij ondersteunen KMD met draadloos internet voor hun gasten.

www.sv-kmd.nl

Repaircafé Pijnacker

Repaircafé Pijnacker is een stichting met vrijwilligers, die gezamenlijk allerlei soorten spullen repareren. Van textiel tot apparaten en of zelfs fietsen.

Wij ondersteunen Repaircafé met de hosting en onderhoud van de website. En helpen hen met Microsoft 365 .

www.repaircafepijnacker.nl

Sportvereniging Quintus

Sportvereniging Quintus. Is sinds 1971 de lokale voetbalclub in het drop Kwintsheul. Jong of oud, iedereen deelt de passie voor de sport.

Wij ondersteunen Quintus, met het Microsoft 365 pakket.

www.quintus-voetbal.nl

Avavieren

Avavieren is een stichting, met enthousiaste vrijwilligers, sponsoren en donateurs. Door de vele activiteiten voor kinderen word het een vakantie om met het gehele gezin van te genieten.

Wij ondersteunen Avavieren, met de hosting en onderhoud van de website.

www.avavieren.nl