ICT voor administratiekantoren

ICT voor administratiekantoren

De veiligheid van klantgegevens heeft de hoogste prioriteit.

Als administratiekantoor draagt u de verantwoordelijkheid over klantgegevens die altijd beschermd moeten worden tegen inbreuk van buitenaf. Dit geldt niet alleen voor uw serveromgeving; ook werkplekken en beveiligingsprotocollen voor uw medewerkers moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van security.

Vaste Engineer

Flexibel werken, thuis en op kantoor.

Met onze veilige werkplekoplossingen kunt u werken en vergaderen waar u maar wilt. U kunt thuiswerken, terwijl uw data veilig staat opgeslagen in onze cloud.

Vergaderen doet uw administratiekantoor op afstand met collega’s en klanten. Met Microsoft Teams kunt u uw beeldscherm of presentatie delen en bespreken met uw klanten.

Hieronder leest u alles over de mogelijkheden.

Leyestaete – Den Haag
Accountants en Belastingsadviseurs
Labore administratie en belastingadvies Delft
Labore – Delft
Administratie en belastingadviesbureau
Notaris Kantoor Zuidgeest - Delft
Zuidgeest – Delft
Notariskantoor
Goedhart - Hypotheken en Verzekeringen - Alphen aan de Rijn
Goedhart – Alphen aan de Rijn
Hypotheken en Verzekeringen
PNO belastingadvies - Rotterdam
PNO – Rotterdam
Belastingadvies
Klantcase

Labore en Reset, al 12 jaar een versterkende combinatie

Labore is een kantoor gespecialiseerd in de geautomatiseerde verwerking van administraties. Al meer dan twaalf verzorgt Reset het beheer van hun ICT. Tegenwoordig draaien alle administratieve software in de cloud.

Robert Overgaag en  Joost van der Heijden van Labore
Robert Overgaag en Joost van der Heijden van Labore
King - Business Software
exact - business software
Elvy - digitaliseer administratieve processen
Twinfield - Boekhoudpakket
ASAF - bedrijfssoftware
Accountview - Business Software
UNIT4 - bedrijfssoftware
Humanwave HR & Salaris
 SnelStart: Factuur- en boekhoudprogramma voor ondernemers
Scansys - geautomatiseerde verwerking van uw facturen en documenten.
Numbrs - Salarissoftware
Dizzy Data - onine factuurherkenning

Ervaring met administratie- software.

Door de jarenlange ervaring met diverse administratiekantoren hebben wij veel kennis opgedaan van de meest gebruikte software en de bijbehorende systeemeisen. Hierdoor weten onze engineers precies waar ze op moeten letten wanneer ze werken aan uw ICT- omgeving. Indien gewenst kunnen we uw software updates gecontroleerd voor u uitvoeren.

Werk waar u maar wilt.

Om veilig en betrouwbaar thuis door te kunnen werken heeft u toegang tot uw software en bestanden nodig. Daar zijn twee mogelijkheden voor, afhankelijk van de inrichting van uw ICT.

Uw systemen in de cloud

Door uw complete ICT-infrastructuur in een Private Cloud in ons datacenter te plaatsen, bent u verzekerd van optimale veiligheid. U heeft uw eigen private virtuele netwerkomgeving, altijd up-to-date en inclusief snel herstelbare backups. U werkt op een virtueel desktop in onze cloud, waardoor gevoelige data nooit zelf verstuurd wordt.

Compleet online werken

Werken uw administratie-oplossingen online en heeft u geen lokale processen meer draaien, dan bent al enorm flexibel. Combineer dat met ons systeembeheer, Microsoft 365 en onze digitale telefonie-oplossingen en u bent klaar voor de toekomst.

werken in de cloud
data veilig opgeslagen in ons datacenter

Uw data veilig in ons datacenter.

Uw administraties en die van uw klanten staan veilig achter slot en grendel in ons datacenter in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Als uw administratiekantoor werkt via een Virtual Desktop verlaat deze data nooit het gebouw. Als u bestanden moet delen bieden wij oplossingen om het bestand enkel te bekijken via een link. En voor het akkoorden van bijvoorbeeld jaarrekeningen gebruikt u natuurlijk veilige oplossingen zoals ValidSign of DocuSign.

Docusign
ValidSign

Uw data in eigen hand.

Heeft uw administratiekantoor eigen lokale servers waarop uw data staat? Wij kunnen wij uw servers en netwerkomgeving 24/7 monitoren en up to date houden. Uw medewerkers kunnen daarnaast werken op de beste en veiligste virtuele werkplek, altijd en overal beschikbaar, op elk device.

Of uw data in de cloud staat of lokaal, wij kunnen altijd met u meedenken voor een passende oplossing om uw systemen en data veilig te houden.

Zelf controle over uw data
modern workplace - reset

Backup voor uw datalijn.

Om de verbinding met uw online oplossingen te garanderen bieden wij back-ups voor uw datalijnen aan. U kunt uw glasvezel verbinding backuppen met een ADSL, BvDSL  verbinding, of zelfs met een 4G verbinding. Zo bent u er altijd zeker van dat u tijdens de maandafsluiting ongestoord kunt doorwerken.

Backups veilig en snel buiten de deur.

Administratiekantoren beschikken over grote hoeveelheden gevoelige data. Onze high-end back-up software maakt het mogelijk om elke nacht een veilige cloudback-up te maken van uw complete kantooromgeving, inclusief uw big data.

Onze technici denken met u mee om uw back-ups in te richten. Zodat uw data veilig buiten de deur wordt opgeslagen in ons datacenter, gevestigd in de mooie Van Nelle Fabriek.

In geval van een calamiteit kunnen wij snel uw backup herstellen. Dit kan met de volledige werkomgeving, losse workstations, of zelfs met losse bestanden.

Wij bieden uitgebreide cloud Backup- en Disaster Recoveryoplossingen (BDR) voor elke omgeving. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens een rondleiding in ons datacenter.

Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam
Backuplocatie Van Nelle Fabriek Rotterdam
Veeam CSP Partner

Automatiseer uw documenten stroom.

Uw bedrijf verwerkt een flinke stroom aan documenten. Onze systeembeheerders zijn ervaren met uw workflow, software en hardware. Ze richten uw MFP zo in dat uw ingescande documenten direct op de juiste online locaties terecht komen.

En met de nieuwste tools binnen Microsoft 365, zoals Power Automate zijn uw documentenstromen en andere herhalende processen grotendeels te automatiseren. Zo maken we uw systemen intelligent en kunnen u, en uw klanten, sneller werken.

We adviseren u graag welke hardware er specifiek geschikt is voor uw bedrijf en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Geautomatiseerd Document Management met Power Automate
Geautomatiseerd Document Management met Power Automate

hardware voor accountancy
HP Partner First Silver

Wij kennen uw hardware.

Uw organisatie heeft een flinke papierstroom te verwerken. Uw multifunctionals moeten dus aan hoge eisen voldoen. Onze systeembeheerders zijn ervaren met uw hardware en weten storingen snel te verhelpen. Daarnaast richten ze de automatische oriëntatie van uw printer zo in dat uw ingescande documenten direct op de juiste online locaties terecht komen. We adviseren u graag welke hardware er specifiek geschikt is voor uw bedrijf en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Om de hoogste kwaliteit van uw prints te garanderen leveren wij de beste printers, copiers, scanners, A3 MFP’s en Pagewide printers, van A4 tot A0, de hoogste kwaliteit inkten, toners, papier en betrouwbaar onderhoud.

Wij beheren uw printers volledig

Managed Print Services is een overkoepelende service om uw print-oplossingen volledig te ontzorgen. Wij kunnen op afstand het printgedrag en tonerstanden uitlezen. Zo leveren wij automatisch op tijd nieuwe toners, papier en andere verbruiksmiddelen. Reset is HP partner, daardoor bent u met een onderhoudscontract altijd verzekerd van snelle ondersteuning in het geval van storingen.

Printer leasen

Door middel van lease kunt u voor een scherpe maandelijkse prijs hoge kwaliteit printers in huis halen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals Operational Lease of Financial Lease. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden van Printing as a Service te bespreken.

Draadloos printen

Beschikt u over moderne printers? Dan is de kans groot dat u al direct (via Wi-Fi) printopdrachten kunt versturen naar uw printer. Maar ook wanneer u nog beschikt over een klassieke printer is het mogelijk om met laptops, tablets en smartphones (Apple AirPrint, Google Cloud Print) te kunnen printen. Uiteraard is dit allemaal veilig en afgeschermd in te stellen.

Cybercrime preventie moet prioriteit nummer 1 zijn.

Security heeft onze hoogste prioriteit. Daarom werken wij enkel met de hoogste kwaliteit oplossingen en zijn wij op de hoogte van de meest recente bedreigingen.

Onze netwerken bevatten altijd multi-layered advanced threat protection. Dit houdt in dat er gebruik gemaakt wordt van Command-and-control detection, IPS (Intrusion Prevention System) en VPN. Hierdoor beschermen we uw netwerk tegen schadelijk in- en uitgaand dataverkeer. Zo voorkomen we dat systemen worden besmet met malware en ransomware.

Door daarnaast gebruik te maken van Two-Factor Authentication creëren we een tweede beveiligingslaag zodat gebruikers altijd veilig in kunnen loggen met een eenmalig wachtwoord.

Training voor uw medewerkers

U kunt uw netwerk nog zo goed beveiligen, maar het blijkt dat de zwakste plek nog altijd de mens is. Wij kunnen trainingen verzorgen in onze Reset Academy voor uw medewerkers zodat zij om leren gaan met de laatste digitale bedreigingen en weerbaar worden tegen cybercriminaliteit.

Samenwerken met microsoft teams

Het nieuwe vergaderen.

In een moderne vergaderruimte hoeft allang niet meer iedereen aanwezig te zijn. Met de nieuwste hardware en software kan makkelijk worden vergaderd met gasten. Dit kunnen collega’s zijn vanuit huis of klanten vanaf hun eigen locatie. Deel schermen, jaarcijfers, en zelfs wat er op tafel ligt.

Flexibel systeembeheer.

We leven in een beweeglijke tijd waarin we, indien nodig, snel moeten op- en afschalen. U werkt met een kern van vaste medewerkers met daaromheen een flexibele schil om pieken op te kunnen vangen. Deze wilt u ook laten werken binnen uw veilige netwerk. Onze werkplekoplossingen zijn flexibel qua schaalbaarheid, en duidelijk qua kosten.

Bespaar op uw ICT

Beheert u zelf uw ICT? Dan kunt u flink besparen op uw ICT kosten door het uit te besteden. Besteed uw ICT uit aan een partner die ervaren is in uw branche en volledig op de hoogte van alle ins en outs van de sector. Wij beheren uw systeem efficiënt en professioneel, zodat u weer kunt doen wat u leuk vindt en waar uw kracht ligt.

it compleet in de cloud

Prettig kennis maken.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u eens kennis maken en horen wat wij voor andere bedrijven uit branche hebben betekend? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met r.dekeyzer@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens